Norrland

Norrland, äntligen! Har varit här uppe sen torsdags kväll. Tåget kom faktiskt fram i tid, otroligt nog. Har inte hunnit göra så mycket, vi tog en sväng in till stan igår med mamma och hittade ett par vinterbyxor åt mig som jag kan ha imorgon när vi drar till Bydalen! Köpte hårfärg och åt middag på Via Grande. Träffade syrran och gick sedan upp till Rådhuset och tittade på världens häftigaste ljusspel! Var tvungen att spela in på telefonen, var grymt häftigt!

Idag får vi se vad vi hittar på. Eventuellt så kanske Ludwig ska få åka skoter (han såg sin första skoter ute på Storsjön igår, live), så det kan bli kul. Men imorgon blir det Bydalen hela dan med skidor. Ska bli så fruktansvärt roligt! Är verkligen jätte glad att jag har honom här. Vill inte att vi ska behöva åka hem på fredag.

Det svarta fåret

De senaste två timmarna har jag arbetat på mina självbiografiska text som ska lämnas in på måndag. Och nu när alla minnen kommer tillbaka till mig känner jag att de närmaste veckorna kommer att bli jobbiga. Min självbiografiska text handlar om den tiden då jag var så fruktansvärt mobbad, och bara genom att skriva den inser jag hur mycket den tiden har påverkat mitt liv och den jag är. Jag trivs inte i större sällskap, är hela tiden rädd för att jag ska bli "det svarta fåret" i klassen på Skrivarakademin också, trots att det inte har hänt än och aldrig lär ske heller. Är dessutom tystlåten, släpper inte in folk nära inpå och har svårt för att tala inför grupp.

Och jag tänker att visst, det har satt så jävla många djupa sår, som jag dessutom aldrig kommer att bli av med. Men samtidigt, om jag inte hade gått igenom det, vem hade jag då varit idag? Hade jag verkligen varit den jag är? Jag tvivlar på det. Därför försöker jag se positivt på det. Att det var ett jäkla helvete att gå igenom, men att det ändå på något sätt var värt det. Det som inte dödar, gör en starkare. Eller hur var det nu?


Självbiografiskt & Disney

Klassfest idag. Men jag har ingen lust. Så jag ligger hemma och skriver lite på det självbiografiska som ska lämnas in på måndag. Ska bli riktigt spännande att få börja skriva självbiografiska texter, och se hur det kan funka. Om inte annat så blir det ju lite som terapi.

Teaterpjäserna i måndags var fantastiska att se. En av mina skådespelare blev tyvärr sjuk så jag fick in en annan, men som faktiskt gjorde det ännu bättre. Så jag är helnöjd!

Ikväll kommer Ludwig hit. Efter festen såklart. Längtar efter honom och ser fram emot att få ha honom här. Hans syster kommer upp från Skåne imorgon. Vet inte hur länge hon blir kvar här, men tanken är väl att jag ska få träffa henne, och det är ju alltid lite nervöst. Ludwig har visserligen träffat min pappa ett par gånger, som dessutom har kramat honom till och med, så varför skulle det inte gå bra att träffa Ludwigs syster? Lär nog inte vara så hemskt som jag inbillar mig, man är ju alltid nervös. För mig är det en stor grej att få träffa familjemedlemmar.

Nu blir det snart lite glass & mys med Disney-filmer. Fick lite nostalgi och tänkte att Disney är ju det bästa för sådana stunder. Skulle ha träffat Mohammed idag eftersom att han fyllde 25 igår, men det blev inte så, så det blir imorgon istället.

Älskar min prins <3


FÖRSVINN!

Okej, nu är jag verkligen på väg att bli galen! Ludwig smittade mig med sin förkylning, så nu ligger jag hemma och känner mig som ett vrak; huvudvärk, feber & svidande ögon. Kan ju knappt prata ens en gång. Hoppas verkligen att den här skiten försvinner snart, den driver mig till vansinne verkligen. Missade skoldagen igår också på grund av det här eländet. Var bara av ren trots som jag pallrade mig in till Odenteatern för att se våra pjäser som vi skrivit. Helt klart värt det, men det var inte utan att jag höll på att gå under när jag satt där.

Imorgon är det onsdag, och då hoppas jag att jag är frisk nog att kunna ta mig till skolan. Jag avskyr verkligen att ligga hemma, känner mig så ynklig av att bara ligga. Häller i mig liter av vatten, försöker äta normalt trots att jag saknar aptiten. Ändå känns det som att det håller på att bli värre. Om jag orkar kan jag ju alltid tillbringa tiden till att skriva på romanen, eller att läsa, men bara det är ju en tuff utmaning i sig.

Och Ludwig får jag ju inte träffa heller.. JÄVLA FÖRKYLNING - FÖRSVINN!

Sleepy Hollow

Har precis tittat på Sleepy Hollow med älskling. Var länge sen jag såg den nu, och den är ju så sjukt jävla bra. Depp är fan klockren! Finns ingen bättre skådespelare.

Valentine's Day imorgon, ska bli kul. Jag och Ludwig har bestämt att vi ska köpa hem lite ingredienser och baka semlor. Inte helt fel, eller hur? ^^ For iväg till Tumba ett par timmar idag, hjälpte till med städning inför en visning i ett radhus i Vretarna. Helmysigt hus, förstår inte hur man vill flytta därifrån. Städade i två timmar o fick 200 spänn för det. Tackar man inte nej till.

Jag hoppas, HOPPAS att jag kan få jobb på Grönan i sommar. Eller någon annanstans, så länge det innebär att jag kan säga upp mig från Nummerupplysningen och slipper åka tillbaka till Östersund igen. Har verkligen ingen lust! Det räcker med att jag ska dit om två veckor och hälsa på mamma tillsammans med Ludde, samt en sväng till Bydalen för att tillbringa dan där med att åka skidor. Det är åtminstone nånting att se fram emot.

Nej, nu tänker jag vara en duktig flicka och sätta mig ner och skriva lite. Så har man åtminstone åstadkommit någon nytta idag ^^

Bye.


Doften av ångest

Nu överväger jag verkligen att sluta på Skrivarakademin. Jag har fått nog, och hör inte hemma med klassen. Vantrivs verkligen. Det enda kruxet är att jag då är helt sysslolös här i Stockholm, och kanske tvingas flytta hem till Östersund igen. Plus att jag dessvärre har ärvt familjen Eliassons envishet som alltid resulterar i att inte ge upp.

Har varit och pratat med kurator idag. Om aborten och allt det där. Kändes skönt att få prata, men det rev upp massor med saker som jag bara vill glömma. Känner att jag verkligen måste ta itu med det istället för att fly.

Och så är jag orolig. För att jag kanske har fått cancer i livmoderhalsen. Fick ett brev från Karolinska idag om att jag måste göra ytterligare en undersökning. Och jag längtar inte. Jag förknippar hela det där sjukhuset med ångest och hela grejen med aborten. Hade jätte svårt att andas när jag gick igenom korridorerna där tidigare idag.

Hemska dag och hemska mardrömmar

Idag är en sådan dag då jag absolut inte vill träffa någon. Hade hemska drömmar även inatt och sov aldrig ordentligt. Vaknade skräckslagen flera gånger.

Funderar fortfarande på om jag verkligen ska gå kvar skrivarakademin. Jag trivs inte alls i klassen. Visst, det funkar med enskilda personer från klassen, då är det inga problem, men med hela klassen som grupp känner jag mig som att jag inte hör hemma där, och det gör jag kanske inte heller. Det är inte särskilt kul att känna så, men jag kan inte rå för det. Jag kan inte ändra mina känslor i en handvändning.

Så jag blir hemma idag. Ska försöka få någonting gjort när det kommer till skrivandet, så jag får se hur det går. Men tänkte gå till skolan imorgon. Enda nackdelen med att vara hemma från skolan är att det innebär att jag inte får träffa Ludwig. Jag saknar honom fruktansvärt mycket nu. Jag längtar så sjukt mycket tills vi får sportlov och han och jag åker upp till Norrland. Då blir det att tillbringa en hel dag i Bydalen för att åka skidor, vilket jag verkligen ser fram emot. Har inte åkt skidor sen jag var till Åre med skolan i gymnasiet. Så det ska bli spännande.

Två födelsedagar & Scandic HotellHelgen tillsammans med Ludwig har varit supermysig! Vi var iväg och grattade pappa som fyllde 55 år i fredags och som inte visste om att vi skulle dyka upp (hans min var obetalbar), och resten av helgen ägnade vi åt att bara mysa och vara tillsammans. Gick runt på stan en sväng och tittade, såg på Sherlock Holmes och hade det underbart. Den 25 februari åker vi upp till Norrland för att bo hos mamma en vecka och åka skidor till Bydalen. Fan, jag längtar jätte mycket tills dess. Ska bli så himla roligt!

Resten av den här kvällen händer det inte så mycket. Eventuellt att jag lägger mig och kollar på Happy Gilmore med Adam Sandler i huvudrollen, annars ska jag faktiskt ta mig tid till att fixa till mitt teatermanus. Saknar Ludwig jätte mycket, men nog ska jag väl överleva tills imorgon? ^^

Färdigt - åtminstone det fysiska

Så var det gjort. Done, finito... Åtminstone när det kommer till det fysiska. När det gäller mitt psyke är jag förmodligen på väg mot min egen undergång. Smärtan och sorgen över förlusten är så skrämmande stark att jag inte vet hur jag ska hantera alltihop, eller mig själv.

Ludwig har varit så fantastisk och så underbar. Inte lämnat mig ensam alls under tiden som jag låg på sjukhuset. Han fanns där hela tiden. När jag bröt ihop och grät floder låg han tätt intill och höll om mig. Jag hade aldrig lyckats ta igenom den tiden om det inte hade varit för honom. Hade jag inte haft honom vid min sida hade jag aldrig ens gjort aborten.

Försöker tänka att det är dags att ta nya tag. Samla nya krafter och fortsätta med livet. Men jag vet inte riktigt om jag kommer att kunna komma över det här. Förlusten och smärtan som gnager sönder mig. Driver mig till vansinne. Och att behöva sova ensam känns fruktansvärt. Jag fasar verkligen för det. Känner behovet av att ha Ludwig intill mig, veta att jag inte är ensam. Jag orkar knappt känna efter hur jag mår längre. Försöker vara positiv, men det går inte riktigt. Just nu gör det för ont.

RSS 2.0