Lördag

Den första veckan i skolan gick fort. Nästan lite för fort måste jag säga. Var lite nervös när jag kom dit första dan, men det gick förvånansvärt bra. Alla i klassen är fantastiska människor som man lätt får kontakt med. Det känns underbart. Ärligt talat så trivs jag bättre i den klassen än vad jag någonsin gjorde med klassen på Wik. Trots att jag umgicks mer med dem än vad jag gör med de i min nuvarande klass. Lite skumt kanske, men men...

Trivs jätte bra här i Stockholm! Helt klart det bästa beslutet jag någonsin har tagit. Förhoppningsvis så kommer jag att stanna kvar här nere, beroende på om jag får jobb här. Skulle vara grymt nice i alla fall.

Idag gör jag faktiskt inte så mycket. Ville gå ut på krogen, men Pete, som jag skulle gå ut med, hittade ingen hundvakt så det blir ingenting av med det =( Men det kommer såklart fler tillfällen! Jag är riktigt nöjd med mitt liv just nu, älskar varje stund. Fast jag måste dock erkänna att jag börjar bli lite rastlös. Jag var hemma hela dagen igår och blir förmodligen hemma hela dagen idag också. Känns lite tråkigt, men det ger mig åtminstone ett bra tillfälle att plugga och få någonting gjort där åtminstone. "Rummet" hette vår uppgift som ska lämnas in på måndag. Vi fick skriva vad vi ville, och jag har verkligen fått upp inspiration efter en övning vi gjorde i onsdags. Så det känns bra, men det jobbiga är att jag inte har någon skrivare. Men det ordnar sig säkert! Ska se till att köpa en egen inom en snar framtid.

Nyinflyttad i Huddinge!

Flyttade ÄNTLIGEN in i Huddinge idag! Min syster och hennes kille, Robert, körde ner mig och hjälpte mig med flytten så de ska ha ett STORT TACK! Har hunnit packa upp lite grann idag, men blir mer imorgon eller på söndag. Är så trött att jag inte har någon ork till att göra så mycket mer. Min drake är uppsatt, datorn ligger där den ska. Nu är det egentligen bara att vänta på att skolan ska börja =)

Imorgon blir det återträff med gamla Wikare, sen blir det Dead by April tillsammans med syster och Robert. Ska bli sjukt roligt. Nu börjar livet!

Public Enemies

Jag har precis kommit hem efter att ha varit på bio med Thai och Patrik. Vi såg Public Enemies, men ärligt talat så tyckte jag att den var tråkig. Början var bra, men sen blev jag bara uttråkad av den och rastlös. För de som gillar action är det en film jag rekommenderar, men action är inte riktigt min grej. Åtminstone inte den filmen, vilket förvånar mig egentligen med tanke på att det var med Johnny Depp och Christian Bale. Men men.. Det är inte alltid man tycker om vissa filmer..
Patrik var i alla fall mysig.. =) Om det inte hade varit för att jag är tillsammans med Osama, hade jag nog satsat på honom ^^

Jag var iväg till Stockholm i helgen. Mitt rum som jag ska hyra är jätte fint, och större än jag hade väntat mig. Åker ner dit på fredag, och jag längtar som tusan! Min morbror gifte sig med sin kvinna i lördags (som dessutom firade sina 50 år), var hur tufft som helst. Och jag släppte loss på dansgolvet, full som alltid.. haha.. Okej, kanske inte alltid, men jag var full den gången i alla fall. En bra helg för en gångs skull.


Nära, nära

Nu känns det som att jag börjar komma någonvart. Har burit upp flera kartonger på vinden idag, och städat och hållit på hela dagen. Jobbigt som  tusan, men det känns bra att jag har fått någonting gjort åtminstone. Har bokat tågbiljett till Sthlm nästa fredag, så jag måste göra klart innan dess. Imorgon åker jag till Sthlm med mamma och morbror, och jag ser verkligen fram emot det. Jag hoppas att jag får träffa habibi =)

Det är så tragiskt att jobbet inte ser mitt budskap i mailet jag skrev i tisdags. Det enda de reagerade på var det jag skrev om min chef, men inte på det faktum att stället INTE ÄR BRA. Vad är det för fel på dem? Vad tänker de på? De tjatar och tjatar om rak kommunikation, men när jag väl kommer med den så låtsas de inte om det. DE VILL INTE SE att det är något som är fel, att det VERKLIGEN INTE ÄR BRA. Och det förstår jag inte. Varför ska de säga en sak men mena en annan?! Det är ju bara så jävla onödigt. Det är fan dags att de öppnar sina ögon!

Ondskefulla ögon

Du brände mina fingrar
fick min hud att flagna och
tappa sin färg

hela jag brann
hela världen brann
allt förutom dina ögon brann

dina frusna
ondskefulla
ögon

Mardrömmen äntligen över

Som sagt, mardrömmen är ÄNTLIGEN över, efter mycket om och men. Nu ska mina dagar ägnas åt packande och tömmande av lägenhet. Sen nästa vecka blir det flytt söderut =) Men bäst av allt - nästa helg blir det förhoppningsvis reunion på Wik med fleeeera Wikare! Såå kul =)

Träffade Manne på stan idag, så himla roligt! Precis som mig flyttar han nästa vecka, men till Uppsala, och det är ju nära o bra för ännu fler reunions =)

Min chef försökte ringa mig idag.. haha.. Så jäävla underbart! Skickade ut ett mail där jag sa precis vad jag tyckte och tänkte om den människan, och hon hade uppenbarligen tagit åt sig. Så mailet lyckades tydligen.. haha. Brukar egentligen inte göra sånt, men nu har det där helvetet gått mig för mkt på nerverna. Jag orkar inte stå å titta på längre! Någonstans måste man dra gränsen, och hon måste ju helt klart få in i skallen att det hon gör är inte bra.

Men men... Nu slipper jag den där mardrömmen, så nu kan jag bara önska alla andra lycka till som jobbar där. För er som inte gör det säger jag bara - BÖRJA INTE!

2 månader

Måste gratulera min älskade väninna, Jennie, som blir ett år äldre idag! För att inte tala om min älskade Osama som idag fyller sitt sista år innan 30.. =) Hur känns det, habibi?

Nästa vecka blir det Stockholm med mamma, för att lämna lite grejer i mitt framtida boende, och sedan 50 årsfest hos mina kusiner i Spånga. Ska bli intressant. Hoppas på att få träffa syrran också.

Fick tillbaka pengar från skatte igår! Nära 9000 när jag egentligen skulle ha tillbaka 3000 bara. Men så går det när man har dubbla boenden ^^ Imorgon är sista dagen på jobbet innan helg, sedan är det bara två dagar kvar. Ska bli så fruktansvärt härligt! Ska rensa bland en massa kläder och skräp under helgen, och senare i veckan ska jag införskaffa flyttkartonger. Det är snart två veckor kvar tills skolan börjar, och nu börjar jag känna att det här verkligen händer. Det är allvar! Så sjuuukt läskigt känns det, men samtidigt så FANTASTISKT! =) Jag ska ÄNTLIGEN få flytta ner till Stockholm. Och, tack o lov, ha närmare till både Osama, syrran och pappa. Men jag kommer sakna mamma och alla vänner här uppe, det måste jag erkänna.

Varför kan inte tiden gå lika fort på jobbet som den uppenbarligen gör när jag är hemma?!

Inte ens tre veckor kvar

Om en timme ska jag åka och jobba. Jag längtar verkligen inte. Jag vill bara slippa åka dit, önskar att jag hade varit tjänstledig nu. Och om jag hittar ett jobb i Sthlm över sommaren nästa år så kommer jag att skicka ett mail med precis alla mina åsikter om det där stället. Jag trodde att det var en bra arbetsplats, men under den tid som jag varit där har jag börjat inse hur hemskt behandlad man blir där. Det enda som gör en betydelsefull är arbetet, att man sliter som ett djur utan att ens få ett tack. Trots alla idioter som ringer in och behandlar en som skit.

I helgen ska jag försöka röja upp i lägenheten. Måste verkligen skärpa mig nu och ta tag i detta. Det är inte ens tre veckor kvar tills skolan börjar, och då ska jag hinna flytta ner till Huddinge innan det också. Är lite nervös, men också förväntansfull. Ska bli spännande att få känna efter hur det är att bo där nere, i staden där mitt hjärta alltid har funnits. Stockholm är min stad, och det har den varit sen jag var liten. Det är bara så.

Yran

är äntligen över nu, men ärligt talat så saknar jag det ändå. Åtminstone lördagen saknar jag som fan! Gick o såg Dead by April som var så sjuuukt jävla bra, och satt sedan med ett par vänner och drack. Roligt som tusan, och måste erkänna att jag faktiskt saknar att gå ut ibland.

I söndags träffade jag min älskade lilla Eijve och gick på Harry Potter med honom och hans kompis, Alex, som var en jätte trevlig tjej. Dock blev vi besvikna som tusan när begravningen aldrig visades i filmen, och att eldhavet inte varade längre. Men i övrigt var filmen grymt bra.

Idag har jag bara jobbat hela dagen. Överlevde kvällen tack vare Malin som satt o höll mig sällskap. Om det inte var en ursäkt för att hon inte orkade gå hem.. hehe =) Love you honey!
Men nu är det bara FEM arbetsdagar kvar, sen är jag tjänstledig!! Woohoo!! Kommer då att börja jobba med lägenheten på allvar, har fortfarande inte gjort mer än att packa ett par kartonger. Måste ha ännu fler kartonger hit för att kunna göra färdigt, plus att jag måste städa ut hela lägenheten också.

Nästa vecka åker jag och mamma ner till Sthlm för att lämpa av några grejer i Huddinge där jag ska bo. Sen blir det 50 årsfest hos mina kusiner, men jag vet inte om jag tänker följa med dit. En stund kanske, men inte hela kvällen. Deras fester ger mig ångest av nån märklig anledning.

RSS 2.0