Jobb, jobb...

... det känns som att jag inte gör något annat än jobbar. Har inte varit ledig sen i måndags, och ska jobba imorgon igen. Men idag gick det förvånansvärt bra, om man bortser från att jag höll på att säga fitthora till en kund.. (oops) Tror inte att det skulle ha varit särskilt uppskattat.

Överlevde dock tack vare min lilla sötnöt.. Haha, Fredrik och jag har nog den sjukaste humorn någonsin. Jag höll på att skratta ihjäl mig när han fick ett samtal på eftermiddagen och svarade; "välkommen till hundla aton ett hundla, det äl fledlik"... hahaha.. Bäbisspråk. Så jävla kul var det. Men roligaste var nog min kommentar när vi satt på Samurai och åt middag efter jobbet: "Jag hade hela inne men halva gled ut." Kan misstolkas grovt.. hahaha

Vad har ni (som läser detta) haft för er idag?

Mysig helg med mamma

I helgen har jag fan inte gjort någonting. Och det har varit så skööönt! Känns bra att kunna åka ut hit till mamma då och då och bara ta det lugnt och glömma verkligheten en stund. Imorgon åker jag tillbaka till mitt liv där på Frösön, och jobbar fram tills tio imorgon kväll. Usch! Vill verkligen inte.. vill vara hemma och fixa med lägenheten, börja packa undan en massa saker o ställa upp på vinden. Men men... Det är bara att bita ihop. 23 dagar kvar tills jag börjar min tjänstledighet, så då slipper jag det. Längtar jätte mycket!!

Och Stockholm närmar sig med stormsteg. Har skickat ett intyg till CSN om att jag blev godkänd på den förra skolan jag gick på, så nu hoppas jag verkligen att de godkänner min ansökan. Annars kan det bli allvarliga problem.

Brandlarm

Det är verkligen inte stabilt att laga mat med för hög värme. Det kom jag fram till när brandlarmet satte igång med ett himla liv. Fick stå under och fläkta som en galning med en massa tidningar för att få ut röken så att larmet stängdes av. Det hade ju inte varit så lite illa om brandkåren hade kommit eller nåt.

Är ledig idag, imorgon och på måndag. Och ärligt talat så känns det helt underbart! Det har varit varmt som fan ute idag, solsken och helt underbart väder. Har verkligen saknat det!

Kan inte låta bli att tänka på min syster hela tiden. Hon mår dåligt, och vetskapen om att jag inte kan göra någonting för att hjälpa henne gör mig galen. Jag hatar att bara stå vid sidan av och inte kunna göra någonting. Men jag hoppas, och tror (för hon är stark), att det kommer att ordna sig till slut. Det kommer att bli bra igen så småningom, det är jag övertygad om. Det måste det bli.

Jag har i alla fall lyckats hitta boende i Stockholm. Så jag kommer att bo i Huddinge tillsammans med en kille som jag har haft kontakt med ett år tillbaka i och med att han är ansvarig för en hemsida där jag skriver krönikor, med kärlek som huvudämne. Var lite roligt att jag hittade hans annons på blocket, men samtidigt känns det väldigt bra också. Känns lite tryggare att hyra ett rum från någon man "känner" än av någon total främling. Så nu är det bara min lägenhet som måste fixas.

Thomas var här igår

Så har ytterligare en dag gått då. Har jobbat idag, var för jäävla trött imorse när jag skulle upp. Men det var skönt ändå att komma iväg och jobba, och att dagen faktiskt gick fort. Inga problem idag, och det känns skönt. Nu ligger jag i sängen, har nyss badat, och tittar på Beck - Enslingen. Älskar deras filmer!

Thomas var här igår, och jag måste fråga mig själv vad fan jag såg hos det där kräket förut. Jag höll på att få ihop det med honom när jag var typ femton, och han är fortfarande ute efter mig. Fattar inte varför han inte lägger av. Fattar han inte att jag inte är intresserad? Igår skickade han en massa sms där han påstod att jag ville lika mycket som han och bla bla bla... Ha! Han är fan psykiskt störd! När vi höll på att få ihop det så hade han KRAV på hur jag skulle se ut och vara för att bli tillsammans med honom. Dels skulle jag färga håret blont (jag var brunett då), och så fick jag inte ha kvar min piercing i läppen.. Och så skulle jag sluta röka. Alltså, varför ställer man krav på folk!? Hur FAN tänker man då egentligen? Det fattar inte jag.

Imorgon jobbar jag mellan 07.00-10.40.. Ett kortpass, som på sätt och vis är meningslöst. Men samtidigt så känns det rätt skönt att kunna ha lite kortare pass då och då. När det gäller det där jobbet är det ett helvete att jobba ett normalt, åtta timmars pass. Men men... Det är bara 30 dagar kvar tills jag är tjänstledig, så det är väl bara att bita ihop. Jag kommer ju åtminstone ha pengar sen när skolan börjar =)


Äntligen helg!!

Så har den här dagen gått då. Just nu ligger jag i sängen och tittar på "Creature" som jag fick hem med posten idag. Tog mig bara flera år att komma på vad den hette, men nu har jag den (inte för att den där den bästa jag har sett, men ändå).

Har mensvärkar =( Och det är fan aldrig kul. Sov knappt fyra timmar inatt och har varit uppe sen sex. Började jobba sju imorse, så jag har jobbat hela dagen. Plus att jag har varit hos ungdomsmottagningen och äntligen testat mig för klamydia.. Jag hoppas verkligen inte att jag har fått skiten, men jag är ändå rätt säker på att jag har det. Om jag har det så hoppas jag verkligen inte att¨mina äggledare har tagit någon skada, för de skadas ju om man har klamydia för länge. Det värsta är ju att de flesta kvinnor aldrig märker det heller.. Det är lite konstigt tycker jag.

Imorgon ska jag fan sova. Jag längtar efter att få sova ut ordentligt. Sen MÅSTE jag försöka få ordning på min lägenhet, den ser verkligen ut som ett tredje världskrig. Imorgon kväll blir det mys med systerdotter med film o massa strunt =) Underbaart!

Min bror har blivit galen!

Nu är det verkligen bekräftat. Min bror är galen! Jag pratade med honom för en halvtimme sen, och han berättade att han har förlovat sig med sin tjej. De förlovade sig i midsommar, och de har inte ens varit tillsammans i fyra månader. Det är så löjligt, och jag känner mig så förvirrad just nu. Visst är det väl en glädjande nyhet egentligen, men det är också bara ett bevis på att de uppenbarligen har bråttom. Han berättade även att hans tjej hade tagit bort sin p-stav, vilket innebär att de planerar att skaffa barn. Har de tappat vettet helt och hållet?!?!

Idag har jag bara legat hemma och tagit det lugnt. Mina filmer som jag beställde, Rambo - First Blood och Varghunden, kom idag, så jag har bara legat och njutit av dem. Har även beställt Varghunden, som bok, och den har också kommit, men jag måste gå ner till Statoil och hämta den. Författaren, Jack London, är en av mina favoriter, och Varghunden & Skriet från vildmarken är två böcker som är helt fantastiska. Verkligen läsvärda!

Imorgon är det dags att jobba igen, men ska till läkaren klockan åtta också. Längtar inte, är lite nervös. I helgen ska jag träffa min systerdotter och ha en mysig filmkväll med henne. Vet inte vilka filmer vi ska se, men jag ser fram emot det. Ska bli kul.

Vilodag

Solen var här i typ två veckor, men nu är det bara regn och skitväder. På sätt och vis är det skönt, men sanningen är den att det gör mig uttråkad och deprimerad. Min älskling är i Schweiz, och det lär dröja ytterligare ett par veckor innan jag får träffa honom igen. Känns lite jobbigt, men inte så mkt att göra nånting åt. Bara att vänta..

Det blir en lugn hemmadag för mig idag. Jag har jätte ont i halsen och är förkyld, så jag sjukanmälde mig idag. Annars skulle jag ha jobbat nu. Imorgon är jag däremot ledig, och ärligt talat så känns det skönt att bara få vara hemma och vila, även om det kunde ha skett under bättre omständigheter. Jag får åtminstone tillfälle till att skriva lite mer, läsa, titta på film och bara ägna lite tid till mig själv. Jag ska snart lägga mig ett varmt bad tänkte jag, och sedan göra i ordning lite te och kolla på film (om jag hittar nånting intressant att titta på). Jag beställde hem filmen Varghunden igår, inklusive boken. Så beställde jag nånting annat också, som jag inte minns vad det var, och jag ser verkligen fram emot tills det kommer. Gah! Jag vill se filmen. Och boken vill jag läsa om igen - den är ju så fantastisk! Ibland önskar jag att jag kunde gifta mig med författarna som skriver så underbara böcker, i det här fallet Jack London. Men nu ska jag inte vara sån. Jag har min habibi, och jag älskar honom.


Michael Jackson

Okej, jag erkänner - Michael Jackson har gjort EN bra låt - EN! Men hela den här grejen med minnestjafset och allt annat, det är väl ändå att ta i? Visst är han en stor artist, det förnekar jag inte, och många älskar honom. Personligen så har jag aldrig varit särskilt intresserad av honom och anser därför att det är en onödig grej att ödsla tid till att försöka minnas honom. Varför inte lägga ner mer tid till de människor som faktiskt behöver det? Alla barn som svälter, till exempel? Okej, okej, jag vill inte verka dramatisk, men seriöst... Där ute i världen svälter barn ihjäl på grund av fattigdom. De misshandlas och fryser ihjäl och allt vad det nu är - kort sagt, de DÖR. Och i våra länder hedrar vi en man som var känd inom musiken, som var en stor artist, som inte ens lever längre. Det är fan tragiskt egentligen. Är det inte meningen att vi ska hjälpa barn som behöver? Att vi ska förhindra att de dör? Även om vi kanske inte kan göra så himla mycket (det är ju inte lika lätt som det är att säga det) så kan vi i alla fall göra någonting. Exempelvis så kan man lägga undan pengar till barnen istället. Enligt mig är det en väldigt bra idé..

Godnatt.

Varg i Jämtland

Min älskade kisse.


Jag gick hem tidigare från jobbet idag. Det går bara inte att sitta där och ha ont i halsen när man ska prata i telefon hela dagen, DET GÅR BARA INTE!! Så nu ligger jag hemma och slöar, och mår skit. Förkylning hit och förkylning dit. Antingen det eller magsjuka, det är fan typiskt. Är trött på detta!

Mamma ringde idag. Berättade att det tydligen finns varg hemma hos henne. Lite chockad blev man ju, har aldrig hört talas om att det ska finnas varg här uppe. Men tydligen så gör det ju det, och det bekymrar mig med tanke på att min älskade kisse, Leah, ofta är ute o ränner där den där vargen har synts till. Usch. Jag hoppas verkligen inte att den där vargen får tag på henne. Även om jag tycker att vargar är grymt fina djur vill jag inte att den ska äta upp min älskling, för då kommer jag att bli galen av sorg. Har aldrig mött en sådan smart och mysig katt som min. Hon bodde tillsammans med mig i min lägenhet här på Frösön först, men så träffade jag en kille som var allergisk, så då tog jag med henne till mamma istället. Hon älskar henne lika mycket som jag. Eller nej förresten, det gör hon inte. Jag älskar henne mer! =)

Får se om jag mår tillräckligt bra för att jobba imorgon. Nu ska jag i alla fall göra i ordning nån middag eller nåt som jag kan få i mig. Byebye.












1 månad

Helgen med Osama var fantastisk. Det har gått en vecka sen han åkte tillbaka till Stockholm igen, men det känns som att det har gått ännu längre tid än så. Idag har vi varit tillsammans i exakt en månad (jag vet, det känns lite löjligt att räkna månader, men det är en dålig vana jag har kvar sen tonåren), och jag saknar honom väldigt mycket. Längtar tills jag får träffa honom igen.

Jag är så fruktansvärt trött i både huvud och kropp. Idag har jag jobbat min femte dag i sträck, och jag har två dagar kvar att överleva innan jag har får ledigt. Får dock bara ledigt en dag, för dagen efter är det jobb igen.. suck.. Det känns verkligen tragiskt, men samtidigt så innebär det pengar, och pengar är jag verkligen i behov av. Det här med skolan känns så fantastiskt att det på något sätt känns overkligt. Vet inte riktigt om jag vågar tro på att det är sant, att det händer mig, men jag är verkligen tacksam för det. Det enda jag stör mig på är att jag har problem med mitt BankID. Måste beställa ett nytt, och jag kan fan inte komma underfund med hur jag gjorde. Dessutom behöver jag ansöka om studielån, och det snart. Skolan börjar den 24 augusti.

Just nu ligger jag ensam i sängen och tittar på Beck - Kartellen. Försöker skriva lite grann också, men inspirationen verkar ha gått upp i rök för tillfället. Jag hoppas att ni som läser detta har en trevlig kväll.

Jävla sexgalna idioter!!!!!

Alltså, jag fattar inte... När fan ska killar börja använda skallen istället för kuken!?!?! Kommer de någonsin att växa upp!? Verkar fan inte som det. Är så jävla trött på att idioter som tar för givet att man bara vill ha kuk. Är det så jävla svårt för dem att se att jag inte är nåt jävla sexobjekt!?! Jag är en människa, en kvinna, och borde fanimig bli behandlad med respekt, och inte som någon som man kan gå till hur som helst och stilla sina behov med. Skaffa en jävla uppblåsbar barbara istället! Eller varför inte en lösmutta!?! Ibland blir jag så galen på alla psykopater att jag har lust att ta en dildo och köra in den låååångt någonstans på dem. Sex är kanske skönt och roligt, men allt handlar INTE om sex!! Skaffa ett liv för fan!!

RSS 2.0