Hemgång imåra

Imorgon blir det tåg hela dagen. Tillbaka till Stockholm igen. Ludwig kommer och möter mig vid stationen, så det ser jag fram emot.

Just nu är jag så trött att jag skulle kunna somna. Har sprungit runt på stan idag, tillsammans med Thomas och Annika, hennes bror & hans tjej, samt deras dotter. Och otroligt nog så har jag faktiskt hittat ett par jeans till mig själv, och en topp på Gina Tricot (jag hatar Gina Tricot, men fick ett presentkort av pappas tjej, så jag kände mig skyldig till att köpa nånting därifrån). Så jag är hyfsat nöjd i alla fall.

Ikväll blir det en lugn kväll. Bara sitta och umgås med mamma lite innan jag åker tillbaka imorgon. Nyårsafton, jag fattar inte varför det är så speciellt. Det är ju bara samma sak varenda år. Orka!

Julen över & nyår på ingång

Så var julen över då. Nu väntar bara nyår. Jag tycker nästan att tiden går lite för fort. Det var egentligen tänkt att jag skulle åka tillbaka till Stockholm idag, men det blev inte så. Jag åker på torsdag förmiddag istället, det var billigast så. Aldrig i livet att jag sätter mig frivilligt på en buss dit ner. No way. Jag hatar bussar. 

Det här fick jag i julklapp:

1 armband från Guldfynd
4 glas
2 doftljus
1 par skridskor med tillhörande skydd
1 mobiltelefon
1 presentkort på Gina Tricot
2:a säsongen av NCIS


Nu väntar jag bara på nyår och att få träffa Ludwig igen. Ska bli så himla mysigt att få fira nyår med honom. Vår tremånadersdag är på onsdag. Förhoppningsvis så fortsätter det här förhållandet lika bra som det är nu.

Systerdotter hos läkare

Ja. Här lär det ju knappast bli mycket till jul. Min systerdotter var tvungen att träffa en läkare vid sjutiden nu ikväll på grund av halsont (löjligt, enligt min mening) så syster och hela det gänget lär ju inte dyka upp ikväll. Och när jag frågar Jenny hur det har gått hos läkaren får jag bara "jag vet inte" till svar. Så det lär ju garanterat bli att jag sitter här ensam imorgon bitti, eftersom att mamma ska jobba. Det är ju så underbart att vara ensam på julafton! Det är så TYPISKT Jenny att det alltid ska dyka upp problem. Det är alltid nånting när det kommer till henne. Jag blir inte ens förvånad längre.

Tänkte eventuellt äta julgröt hos mormor imorgon, men det vet jag fan inte om jag orkar med alls. Vet inte om jag orkar träffa allt folk med mina hormoner.

Usch. Kan inte den här mardrömmen vara över nu?

Teater & tatuering

Har börjat skriva på min teaterdialog nu. Men jag vet inte vart den kommer att hamna. Eller hur jag ska få ihop till fem, sex sidor. Teater är ju så sjukt svårt att skriva! Skulle ha åkt till stan idag egentligen, men jag var så trött imorse att jag inte struntade i det. Orkade inte. Köpte några julklappar igår till Jenny, och ett par skridskor åt mig själv. Har inte åkt skridskor sen högstadiet (7 år sen), och jag har alltid älskat det. Ska bli så himla kul!

I mellandagarna blir det eventuellt att tillbringa lite tid i Brunflo med Christian. Och få min tatuering gjord. Jag längtar så fruktansvärt mycket tills den är gjord, tills jag kan se mig själv i spegeln och se den. Jag vill NU!


En vansinnig mamma & besatta döttrar

Mamma är inte klok!
Hon har lurat i mig att börja spela FarmVille på Facebook. Först var jag inte ett dugg intresserad, ville inte ha någonting med det där att göra. Men vad tror ni inte att jag har gjort hela dagen!?
JO, MINSANN! Jag har suttit, som EN BESATT, vid det där spelet hela dagen! Inget vettigt har man gjort (det finns i och för sig inte så mycket att göra här ute i skogen).

Skulle ha åkt till Brunflo och träffat Christian idag, men det blev av. Jag kände att jag inte orkade ta mig iväg dit, och så går det inga bussar varken hem eller dit när det är helg. Det suger.

Och morgondagen kommer förmodligen att bli likadan. Ingenting att göra, så både jag och mamma lär förmodligen sitta med det där fördömda FarmVille. Syrran är lika besatt hon. Hon skulle heller inte ha någonting med det där att göra, men hon spelar som en galning numera. Lite ironiskt egentligen.

Kallt

God morgon.
Eller god eftermiddag kanske.
Oavsett vilket så vaknade jag för tio minuter sen.

Och det känns lite underligt att vakna upp och inse att jag inte är i Sthlm, att jag är hemma hos mamma. 18 minusgrader är det ute. Var så kallt i mammas sovrum inatt att jag fick sova med kläder och mössa på. Höll fan på att frysa ihjäl.

Mamma jobbar. Slutar tre idag. Sen är hon ledig hela helgen, så då blir det lite tid att umgås. Är rätt så skönt att vara här uppe och hälsa på. Massa människor som jag måste träffa, och förhoppningsvis så blir tatueringen av. Annars ska jag nog inte ha så mycket för mig. Åtminstone inte idag. Ta det lugnt och skriva lite. Kanske läsa lite ur En vampyrs bekännelse (den är helt annorlunda jämfört med filmen.)

SNÖÖÖÖÖÖ!!!!!

Okej, det är mysigt med snö. Riktigt mysigt. Men just nu börjar jag känna mig less. Det har snöat i två dagar nu, och det är svinhalt (har inte köpt några nya skor så jag går med risk för att slå ihjäl mig i min högklackade stövlar med stilettklack) + att bussarna typ aldrig går. SLUTA SNÖA! Det har snöat tillräckligt för att det ska ligga kvar nu.

Imorgon är sista skoldagen innan jullovet. Sedan blir det teater- och filmmanus. Ska bli spännande. Jag åker hem till Östersund på torsdag och blir där i 1½ vecka, och bäst av allt: jag ska kanske tatuera mig!! =) Blir lite jobbigt att inte få träffa Ludwig under den tiden, men är tacksam för att vem-det-nu-var uppfann mobiltelefonen. Det är en väldigt trevlig uppfinning tycker jag =) Men på nyår, då jävlar ska jag och Ludwig ha det bra. En jätte mysig middag med lite vin, fin klädsel och lite fyrverkerier. Jag längtar jätte mycket tills dess, ska bli så himla mysigt. Sen har vi två veckors ledighet att kunna slappna av på. Ska bli skönt. Mest för att jag ska få lite tid att tänka igenom alltihop och hitta styrkan att fortsätta. Är så trött nu.


Sparadiset

Min tidiga julklapp till Ludwig är en tre timmars upplevelse på Sparadiset som ligger på Sibyllegatan. Relaxavdelningen helt för oss själva; bubbelpool, dusch & bastu, en massa färska frukter & färsk juice, och allt vad det nu är. Ska bli sjukt mysigt.

Jag tänker ofta tillbaka på den gången när vi kysste varandra för första gången. Ironiskt nog, på en kyrkogård längsmed Sveavägen. Och jag ler när jag jämför hur vi är nu till hur vi var då; idag kysser vi varandra som om vi inte kan få nog och bara vill ha mer, visar våra känslor helt öppet; då var vi så nervösa att vi inte visste hur vi skulle bete oss och stod där som fån. (Jag minns att jag höll på att få ett nervöst skrattanfall av det jag kände)

Och jag är så tacksam för att jag träffade Ludwig. Jag älskar honom. Och jag vet att han älskar mig. För första gången någonsin känner jag en trygghet med en kille, som faktiskt inte är någon skitstövel för en gångs skull, som klår allt som jag någonsin har upplevt tidigare. Jag känner mig behövd, betydelsefull, och bäst av allt - älskad. Han står verkligen vid min sida och stöttar mig, speciellt nu när jag har det jobbigt. Och jag kommer alltid att göra samma sak för honom. Prinsen i mitt liv, och jag älskar honom mer än det finns stjärnor.


Ska jag spy så gärna över CSN

Hemskheter.

Ligger hemma med ett illamående som heter duga. Känns som att jag ska kräkas hela tiden. Är jätte hungrig, men bara tanken på mat gör mig bara ännu mer illamående. När ska det här ta slut? Jag vill inte må så här och behöva missa en massa skoldagar. Det här måste få ett slut!

Inte blir det bättre av att Ludwig är avstängd från skolan heller. Att CSN ska vara så extremt långsamma på att ge besked på ifall han får merkostnadslån eller inte, det övergår mitt förstånd.

Pia skickade ett gulligt sms till mig imorse. Det värmde verkligen, och gör mig mer inställd till att få ordning på alltihop och gå till skolan igen. Så mycket roligare när man känner att man verkligen syns, att någon vill att man ska vara där (inte för att det har den största betydelsen med skolan, men ändå). Så jag ska ta tag i det hela och åka till skolan imorgon. Mår jag illa så gör jag det, och då får det vara så. Får se till att dricka mycket vatten och äta frukt så går det nog.

Idag tänkte jag bara förbli liggandes i sängen och kolla på film. Kanske skriva lite. Vila så mycket som möjligt. Förhoppningsvis så blir det bättre så att jag kan få i mig någon form av näring.

Jag saknar älskling.

Kramper i magen

Under hela helgen har jag haft kramper i magen, och jag är nu helt övertygad om att det är graviditeten som är orsaken till det. Det gjorde så ont imorse att jag inte kunde gå till skolan, så nu har jag missat ytterligare ett textsamtal, vilket jag inte är stolt över alls. Jag skäms faktiskt. Jag var inställd på att gå till skolan idag, men istället hade jag så ont att jag inte kunde kliva upp ur sängen. Och det håller inte på hela tiden heller, några minuter med ytterligare ett par minuters mellanrum. Läste om det och i värsta fall kan det vara livsfarligt om det fortsätter.

Har varit i Vallentuna i helgen, hos Ludwig. Sonja och Claes, som han bor hos, är verkligen jätte trevliga människor. Deras två söner, Emil och Olle (12 & 14) var också väldigt tillmötesgående. Älskade att vara där. Så himla mysigt var det. Kommer lätt att åka dit fler gånger.

Julen närmar sig med stormsteg. Och jag har inte hittat några julklappar. Jag har till mamma. Ludwigs julklapp är tre timmar på en relaxavdelning på Sparadiset på onsdag, med bubbelpool, dusch & bastu, färsk frukt & juice. Ska bli himla mysigt. Enda nackdelen är att vi måste gå ifrån skolan tidigare för att hinna dit. Vi går i skolan till halv fyra, och tiden på Sparadiset är bokad från och med halv fyra. Men det blir nog bra. Misstänker att vi ändå bara ska diskutera den dagen.


RSS 2.0