Vill ha..

Ååååh, jag vill ha! Fatta vad snyggt att ha den här i fönstret på kvällarna!

Hade jag varit rik skulle jag ha köpt ett hus och inrett det med EN MASSA draksaker!



SÅ KÄÄR

Åååh, jag är så frustrerad över att vara ifrån Ludde. Åkte hem från Örebro idag och pratade med honom för en stund sedan. Jag säger bara det, han är fan den finaste personen som finns! Jag vet inte om jag har gjort någonting särskilt eftersom att jag fått träffa honom och påbörja ett förhållande - som snart är upp i 10 månader för övrigt - men jag ångrar det inte. Jag har aldrig varit så här kär tidigare, och jag har aldrig någonsin känt att det har varit värt att släppa in någon i mitt liv som jag gör nu.

Jag älskar honom. Mer än någonting annat. Utan honom skulle min värld gå sönder. Han har gjort så mycket fint för mig, och han betyder väldigt mycket.

En sådan som honom borde alla ha.


Ensam

Ludde och Pether jobbar, så jag är ensam. Har precis klivit upp ur ett välbehövligt bad, så nu ska jag strax göra mig i ordning för att träffa Affe. Ska bli trevligt, har inte träffat honom på över ett år nu.

Vet dock inte vad jag ska göra resten av kvällen, men det ordnar sig. Kanske finner ro till att skriva, annars blir det väl en film eller så. Jag och Ludde var ju och såg Eclipse igår, och den var riktigt bra. Helt klart den bästa av alla tre.

Tur är åtminstone att jag har tre katter som sällskap.


Eclipse

Minen på Ludde när han kom hem i onsdags var OSLAGBAR. Jag har nog aldrig sett honom så chockad och så överlycklig av att se mig, och det värmde verkligen. Jag måste helt klart göra om det fler gånger!

Just nu sitter jag i Pethers lägenhet och ska strax krypa ner i ett snabbt bad. Sedan blir det eventuellt bio med Ludde (Eclipse), och efter det ska vi möta upp Pether när han har slutat jobba för att gå ut en sväng. Ska bli mycket trevligt.

På söndag åker jag hem till Stockholm igen, och på måndag börjar jag jobba igen. Och om en vecka åker jag upp till Östersund för att träffa lite släkt och vänner, och det ser jag verkligen fram emot. Ludde vet inte riktigt hur han ska göra. Han har ett eventuellt jobb i Stockholm från och med i augusti, men de vill ha kvar honom här nere, och Pether säger ju att han är dum om han inte tar det.

Så det kanske blir så att han blir kvar i Örebro tills skolan börjar. Vilket innebär att vi mer eller mindre har tillbringat hela sommaren ifrån varandra.


Packa

Måste packa idag. Åker härifrån vid sex, för att ta tåget som går typ 19.07 till Örebro. Ska bli riktigt roligt att få se Luddes min när han kommer innanför dörren och ser mig sitta där.

Vet inte vad det blir de närmaste dagarna. Pether är ledig imorgon, Ludde på fredag. Därefter jobbar båda två på lördag och söndag, så det blir inte mycket till att umgås. Men det ska bli skönt att få komma bort dit och bara vara, att veta att jag får sova i Luddes famn igen. En oslagbar känsla.

På måndag börjar jag jobba igen. Ska bli skönt att få ha någonting att gå tillbaka till. Någon fast tillvaro i vardagen. Något att göra.


Tonight it is happening

Ludde åker till Pether i Örebro ikväll, för att provjobba som diskare på hans jobb imorgon bitti. Lina ska jobba i helgen och Anja har åkt till Norrtälje, vilket innebär att jag kommer att vara helt ensam här. Och jag ser verkligen inte fram emot det.

Samtidigt är det kul att han kanske kan få jobba lite, och tjäna pengar. Jag börjar inte jobba förrän om tio dagar, så jag tänker passa på att njuta så mycket av värmen som det bara är möjligt. Funderar på att läsa Stieg Larssons böcker - IGEN - eller kanske se filmerna. Såg den tredje filmen igår, och jag blir så sjukt inspirerad av dem. Och inspiration är något som jag verkligen har saknat den senaste tiden.

Kanske kan jag lyckas få ihop någonting som jag kan skicka in till Icakuriren. Åtminstone är det vad jag hoppas på.


Örebro

Länge sen jag skrev nu känner jag. Har faktiskt inte haft så mycket att säga. Har mest bara njutit av att få vara med Ludde igen.

Men på fredag drar han igen. Fast den här gången drar han till Örebro för att eventuellt få jobb på brorsans jobb. Och det är jätte kul! Är grymt glad för hans skull. Samtidigt som jag kan känna en tomhet över det hela. Det gick en månad utan att vi såg varandra, och nu har han bott här i två veckor. Så jag har liksom vant mig vid att ha honom hos mig. Så det kommer kännas konstigt att behöva vara ifrån honom igen.

Och den här bilden är tagen på vägen hem från Dalarna på midsommar. Min släkt tröttade visst ut honom, och ändå har han bara träffat på den "snällare" varianten ännu ^^



Dennis Jivander

För två dagar sedan fick jag veta av min vän, Pelle, att en kille från min förra skola som gick musiklinjen tog livet av sig i lördags.

Han var en jätte mysig kille som var riktigt snäll och som ingen tyckte illa om. Han var dessutom grym på gitarr. Men nu finns han inte längre, och trots att jag inte kände honom på riktigt så tyckte jag om honom. Och jag är fortfarande chockad över vetskapen om hans död. Det är ett sådant slöseri.

Så jag hoppas att han får vila i frid.

RSS 2.0