Höstlov

Flera dagars ledighet har jag framför mig nu. Det är skönt. Eftersom att vi kommer börja med kriminalroman senare, så fick vi i uppgift att skriva om ett brott över lovet. Jag har eventuellt en början, men det är så sjukt svårt och hela dagen har jag varit frustrerad över att jag inte har kunnat skriva. Jag avskyr sådana stunder, när det inte alls går som jag vill. Och så ska jag komma underfund med vilka dikter jag ska läsa på poesiuppläsningen den 6 november. Och jag har INGEN ANING.

 

Imorgon har jag inte heller några planer, men jag funderar på om jag kanske kan träffa Ludwig en sväng. Åker till pappa på måndag, och blir där tills på onsdag förmiddag. Inte särskilt länge, men det ska bli trevligt att få umgås lite mer med honom också, trots att han jobbar de dagarna.

 

Jag måste verkligen hitta ett extra jobb! Det är nog mitt största behov just nu. Att hitta något jobb att kunna jobba extra på lite då och då. Pengar är verkligen välbehövligt, i synnerhet när skolan avgift i månaden ligger på 5000, och vi får ju bara 7800 av CSN. Så det är ju lite jobbigt, men jag hoppas att jag hittar någonting snart.


Skållad igelkott

Och hur jävla kul är det att ligga hemma och vara sjuk då!?! Jag har legat hemma hela jävla dagen, i täcke och morgonrock med halsduk och annan bråte. Jag hostar som en gnu, snörvlar och kan typ inte andas. Det svider i näsan att jag gråter av det, och jag känner mig så jäkla YNKLIG!! OCH HUR ROLIGT ÄR DET DÅ!?!

Om man bortser från att jag är en ynklig sak insvept i värme och vet inte vart jag ska vägen, så trivs jag med mitt liv här i Stockholm. Jag får göra det jag brinner för, har fått mitt första refuseringsbrev från Wahlström & Widstrand, och har en helt underbar pojkvän (som för övrigt går i min klass, komiskt nog). Var iväg och simmade i torsdags, och igår var jag på Heron City med älskling och såg Land of the Lost med Will Farrell. Helt okej faktiskt, hade några höjdpunkter.

Imorgon blir ännu en dags liggande till sängs med böcker och texter, musik och en massa film. Om jag orkar ska jag fan gå och handla nånting som jag kan tröstäta. Det här är löjligt frustrerande.

Jag tror fan att jag har svalt en skållad igelkott!


RSS 2.0