Galet värre - INSANE!

Gårdagen var sannerligen galen. Träffade Ludwig på centralen vid två, gick till systemet och köpte oss vin och ett par cider. Sedan tog vi bussen till Gröna Lund. Metron gav oss fritt inträde, och det var länge sedan som jag hade så kul som då. Vi åkte Fritt Fall, Jetline, Katapulten, Kvasten... För att inte tala om Insane. Den var helt SJUK! Vi åkte den två gånger och jag trodde att jag skulle dö när vi åkte den första gången. Vi satt som framåtlutade när den åkte uppåt, grymt läskigt, och sen när den väl började åkte vi framlänges och baklänges. Den snurrade dessutom. Jag blundande hela vägen, och jag minns känslan jag hade "är den aldrig slut snart"... Haha, så sjuukt läskig, men fan så kul det var! Kommer lätt att åka med den flera gånger nästa sommar!

Efteråt tog vi Djurgårdsfärjan till Slussen/Gamla stan, och vi for till skolan där vi gick upp och satte oss på Observatorieberget med vår alkohol. Satt där och drack och umgicks i typ tre timmar, innan vi insåg att det faktiskt var riktigt jävla kallt och att vi båda var tvungna att åka hem. Det enda problemet var att, när jag kom till T-Centralen, så hade jag missat min sista pendel (hur FAAAN kan den sista pendeln gå vid ett på en LÖRDAG!?!?!), och fick lite hjälp av Ludwig. Han var så söt så han for tillbaka för att hjälpa mig att lösa det. Efter mycket om och men hittade vi en nattbuss som kunde ta mig hem, så vi skiljdes åt, jag satte mig på bussen, trött som ett as. Men jag hamnade i Tullinge. En station för långt. Då hade busschauffören sagt att han skulle stanna i Flemingsberg, men inte VART. Och jag kan ju inte gatunamn och sånt här, så han sa ju inte när vi stannade i Flemingsberg. Så det var bara å vänta på bussen tillbaka, och sen kom jag äntligen hem. Fyra imorse kom jag hem. Trött som bara fan. Så nu sitter jag och pluggar och försöker göra nån nytta. Skolan är imorgon igen. Men fan, gårdagen var verkligen INSANE!

Bio igår, Grönan på lördag

Bio med Ludwig igår. Inglourious Basterds. Helt underbar film! Andra gången jag såg den, men det är en sådan film som man bara måste se igen. Har inte sett så mycket från Quentin Tarantino, men hittills är det den bästa jag har sett i alla fall.

Idag händer det nog inte så mycket. Har inte planerat någonting särskilt egentligen, så det blir väl till att läsa en massa istället. Har fått en massa noveller/utdrag som vi ska läsa. Sen har jag ju även veckouppgiften som jag fan inte har nån aning om vad jag ska skriva om, och så ytterligare en övning från igår som ska vara färdig tills på måndag. Nu börjar det verkligen kännas som att vi har mycket att göra, och det är så grymt roligt att känna att jag måste sitta och plugga. Älskar att lära mig och pröva på nya tekniker, särskilt om det kommer att hjälpa mig med mitt eget skrivande.

På lördag blir det eventuellt Gröna Lund med Ludwig. Får vi tag på fredagens metro imorgon och tar med oss den så har vi gratis inträde. De skulle tydligen ha öppet en extra dag, av nån anledning jag inte vet, men jag klagar inte. Har inte varit där på typ tio år, så det ska bli sjukt roligt. MÅSTE åka Insane! Men det är inte det enda roliga som händer. Den 20 februari har Rammstein konsert här i Stockholm! Och vem kan motstå det? Jag ska helt klart se dem, har aldrig sett dem live förut. Sjukt kul!

Annars i övrigt händer det inte så mycket. Hade en fruktansvärd lärare igår förmiddag som heter Inga-Lina. Aggressiv i sitt sätt att prata, avbryter när man försöker säga någonting och är allmänt påträngande. Blir verkligen för mycket, särskilt för mig som tycker att sådana människor är obehagliga som tusan, även om hon egentligen inte menar någonting illa med det hon gör. Men lite störigt är det ju ändå.

Snygg, sexig & singel - igen!

Som rubriken säger; snygg, sexig & singel - igen. Bråkade med Osama igår, och kom fram till att jag inte längre har några känslor kvar för honom. Och hur skulle jag kunna? Han hörde inte av sig, inte ens när jag ringde eller skickade sms. Igår åkte han hem till Palestina, och inte fick jag någon chans att träffa honom innan, som han hade sagt att han skulle ordna. Så nu är jag singel igen, och ärligt talat så mår jag mycket bättre av det. Även om jag fortfarande älskar Osama.

Skulle ha gått ut på krogen idag egentligen, men det blev flyttat till igår istället. Så klockan var väl runt sex när jag kom hem imorse. Var tänkt att jag skulle åka hem vid tre däromkring, men så fastnade jag för en fransman ^^ Fred Over tror jag att han hette. Var här i Sverige för att springa Stockholmsmaraton. Så kvällen blev ganska intressant faktiskt. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, plugga och titta på nån film eller så. Imorgon ska jag träffa systeryster en sväng. Hon har förlovat sig!!

God morgon.

Måste säga att det verkligen var grymt skönt att sova i en varm, mjuk säng istället för en mjuk björnfäll på golvet. Har sovit riktigt skönt och länge, men nu sitter jag vaken med mensvärkar =( Jag undrar ibland varför jag inte vänjer mig eftersom att jag har ont varje gång, och måste leva med det tills jag torkar ut.. haha.. Men men..

Händer inte så mycket idag, har inga planer. Ska se om jag orkar tvätta idag, annars ska jag bara sitta på rummet med studierna och musik. Kolla på nån film sen kanske också.

Hur har din helg varit?

Hemkommen

Kom hem från Uppsala/Gävle för en timme sen ungefär. Med mensvärkar på köpet =( Har dock haft en mycket trevlig vistelse hos Jennie o Jonas, även då det var lite småjobbigt att sova på golvet på en liten mjuk björnfäll. Men det gick bra, och jag har haft sjukt roligt. Nu blir det en massa vila, med film och annat mys.

Måndag är det skola igen, ska bli kul. Sen på onsdag åker jag tillbaka till Uppsala igen, med syftet att se Jonis (en gammal klasskamrat från Wiktiden förra året) sjunga och läsa lite dikter. Efteråt blir det bowling med nära vänner. Kul som fan!

Hur har ni haft det?

RSS 2.0