Novellsamling & Skräckroman.

Sorry för dålig uppdatering. Har inte haft någon ork.

Men mitt skrivande går upp och ner. Som det alltid gör. För tillfället är jag uppe i 85 sidor på novellsamlingen, men har börjat fila på en skräckroman. Har byggt upp några karaktärer och en handling. Så nu har jag påbörjat ett första utkast på första kapitlet. Fast jag måste bygga upp karaktärerna mer än jag har gjort hittills, så nu när jag är färdig med det utkastet så ska jag sätta mig ner och skriva ner alla karaktärer och känna efter hur de är.

Så det går åtminstone framåt.

Utöver det så har jag läst Koontz Väktare och håller nu på med Kings Förbannelse.

Nu händer det saker.

Nu jävlar händer det grejor i skrivandet. Har nu kommit upp i 50 sidor på novellsamlingen. Kan knappt vänta tills jag har det första utkastet färdigt och får leka runt i texterna och förbättra.

Har egentligen inte så mycket att säga om skrivandet för tillfället, mer än att det går riktigt bra.

Johanne Hildebrandt.

För er som tycker om att läsa så har jag en OTROLIGT BRA författare att rekommendera. Som heter som titeln säger; Johanne Hildebrandt.

Hon är krönikör och författare. Jag har läst hennes trilogi; Freja, Idun & Saga. Som alla handlar om asatiden. Fantastiskt bra böcker som är trovärdiga och ger tydliga bilder. Och som har en historia som är helt sagolik att bara ramla ner i. Älskar dem.

Vill även rekommendera hennes bok Fördömd, som är en skräckroman med inslag av samisk mytologi.

Hon har ett härligt språk och en inlevelse som håller rakt igenom. En berättelse som går rakt in och som gör att det är svårt att lägga ifrån sig boken.

Så har ni inte läst henne så GÖR DET!

RSS 2.0