Skräckroman.

Det har varit otroligt dåligt med skrivande den senaste tiden. Har varit så upptagen med att rita att jag inte har haft någon lust till att skriva. Men sådana perioder dyker ju upp då och då, och det är ju bra på sitt sätt. Så får man lite distans till det hela.

Min novellsamling är i alla fall färdig. Åtminstone utkastet. Så jag ska läsa om och skriva om och skriva rätt. Men för tillfället har jag lagt den på is för att få lite distans till den.

Och jag har just påbörjat en skräckroman. Något som jag tror kan bli något. Känns kul att börja skriva igen. Att kunna skifta mellan det och att rita. Det ger distans och möjlighet att tänka igenom saker och ting. Slappna av och inte enbart känna den där pressen över att jag måste åstadkomma något. Det kommer när det kommer.

Men jag vet inte hur mycket skrivande det kommer att bli hädanefter. Har blivit antagen på Kulturvetarprogrammet på SU, så min fokus kommer förmodligen att ligga där mestadels nu. Men jag kommer försöka undvara vissa timmar till att ägna mig åt att skriva. Jag vill ju inte tappa det helt. Och det ska väl inte vara helt omöjligt.

RSS 2.0