Läsa, läsa och så läser vi lite mer.

Har läst så mycket texter idag att det känns som att alla bokstäver har klumpat ihop sig och lagt sig i en gigantisk hög som jag måste trassla ut. Men det är roligt. Grymt roligt att få läsa av mina klasskamraters projekt. Det är också kul att se hur mycket alla har utvecklats i sitt skrivande.

Imorgon är det skola igen, så jag ska krypa i säng alldeles strax. Ta en cigg, borsta lite tänder och ligga och läsa lite till ^^ Sedan blir det att ställa väckarklockan, lägga sig ner och sova och därefter vakna upp till en ny dag.

Ska även iväg till Fruängen imorgon till min kära kusin som fyller hela 22 år för lite middag och födelsedagsfirande.


Första dagen avklarad.

Första dagen avklarad. Gick bättre än jag väntat mig, men nu är jag helt slut i skallen efter all information som jag har fått. Så nu ska jag ta det lugnt och försöka bygga upp ett litet manus till på måndag då jag jobbar igen. Är mer nervös inför den dagen då jag ska börja med de första samtalen under eftermiddagen. Har inga problem att sitta med telefonen i handen, men jag tycker att det är extremt jobbigt när någon sitter bredvid och lyssnar, även fastän det är för att hjälpa mig att bli bättre.

Imorgon däremot har jag textsamtal och sedan en eftermiddag med Anna Schulze som jag INTE ser fram emot. Har aldrig riktigt känt att jag fått ut någonting av hennes lektioner.

Deprimerad..

Blir inget med L idag. Och jag är inte förvånad, eftersom att människan är sämst på att prioritera saker och ting.

Så jag har ingenting alls planerat, och det gör mig lite deprimerad faktiskt. Ska jobba imorgon, och det känns inte lika kul längre. Av någon skum anledning.

Försöker skriva. Försöker läsa. Hittar ingen ro till någonting alls känns det som. Behöver cigg. Behöver en dusch. Så det är väl det jag ska fokusera på för stunden. Resten av dagen blir väl som den blir - sämst.

Snö!?

Det är helt obegripligt. Varför SNÖAR det NU?! Det är ju fan snart april. Det borde vara på väg mot vår, och inte komma mer snö! Usch.

Sitter och väntar på att L ska höra av sig. Han lät tveksam igår kväll, men jag hoppas att det bara var tillfälligt. Har sett fram emot sällskap idag och vill inte att han ska backa ur.

Imorgon är min första dag på SMC. Ska bli spännande. Det blir mycket praktiska saker att gå igenom, och det är ju bra. Så att jag får lära mig hur allt ska gå till. Hur systemet fungerar och hur jag ska planera mina kommande arbetsdagar. 25 samtal om dagen känns som ett rimligt antal som jag borde kunna stå ut med. Så det ska bli kul och se vart det här leder någonstans.


I brist på titel.

Nyss ätit tacos. Sitter nu och lyssnar på musik och tar det lugnt. Har en huvudvärk som jag inte förstår var den kommer ifrån, och jag är fortfarande lite öm i ryggen efter massagen i lördags. Öm på ett bra sätt förstås.

Och nästäppan har börjat minska nu. Tack vare medicinen som jag har fått så sover jag MYCKET bättre på nätterna nu, vilket kommer behövas då jag börjar jobba på onsdag. Och det är skönt.

Jobba...
Ordet känns så främmande att jag börjar undra om jag har drömt alltihop eller om det ändå är verkligt. Ser fram emot onsdagen och att få all information jag behöver. Känns inte kul att få en massa frågor av nära och kära när jag inte har några svar. Men det kommer. Är bara så otroligt GLAD för att jag äntligen kommer att få tjäna pengar, och att jag inte kommer att gå arbetslös i sommar. Eller i höst om jag inte kommer in på universitetet.

Funderar på att se någon film. Eller läsa. Har ändå ingenting planerat förrän imorgon.


JOBB!!!!!

Var på sista intervjun imorse och jag fick jobbet! Så nu svävar jag omkring överallt. Det ska bli så fruktansvärt skönt att kunna betala min hyra och mina räkningar själv, och slippa vara beroende av mina föräldrar.

Idag ska jag därför ta det lugnt. Imorgon ska jag umgås med L. På onsdag, däremot, börjar jag på det nya jobbet. 6 timmar i ljusa lokaler där jag ska få all information och kunskap som jag behöver för att lära mig alltihop. Ser fram emot det!

JÄVLA SKITSÖNDAG!

Den här dagen SUGER verkligen. Jag får inte ut någonting av att skriva, är trött och hängig, med rygg- och magont. Har en sådan dag när allt känns så förbaskat tråkigt, och jag har även börjat tänka i negativa banor angående intervjun imorgon och vad det jobbet innebär.

Och hela den här grejen med att tänka negativt är det sämsta jag kan göra! Det hjälper ju inte mig. Men jag kan inte undgå oroskänslan som har bosatt sig hos mig, och som jag inte lär bli av med i första taget. Borde kanske sluta tänka på det och göra något annat (MEN VAD DÅ?!)

Om inte annat så kanske jag kan komma tidigt i säng eftersom att jag ska upp vid halv sju imorgon.

Tanken på att få sova är rätt så lockande faktiskt.


Skrivblogg

www.dragonsoul.blogg.se/pennansmakt

Heter min nya blogg där jag ska fokusera mer på mitt skrivande och allt vad det nu innebär. Kanske även kommer upp med lite lästips också för de som är intresserade, eftersom att det ändå fordras mycket läsning för att man ska kunna skriva bra. Lära sig att se vad som är bra och vad som är mindre bra.

Är sjukt trött idag. Och har till råga på allt mensvärk. Hade Jonas och L kvar här över natten, och nu när jag har lämnat av båda två känns det lite tomt här.

Men jag och L har kommit överens om att vi ska ha en relaxdag någon dag i veckan. Och det kan nog behövas.

Imorgon ska jag upp tidigt för att dra iväg till den där sista intervjun. Är spänd och nervös, och vet inte riktigt vad jag har att vänta mig. Men jag hoppas att det går bra och att jag får jobbet. Skulle verkligen vara guldvärt. Få tjäna in mina egna pengar och ha någonting att sysselsätta mig med nu då skolan snart är slut.

Känns även skönt att man har ställt om till sommartid nu. Det får mig att inse att nu jävlar är våren på ingång. Synd bara att det är kallt i vinden, för annars är det skönt ute.

Om ni vill följa mitt skrivande så kan ni alltid kolla in den där länken som ligger överst.


Skrivblogg!

En av mina klasskamrater, Denise, har börjat blogga om sitt skrivande. Och jag har följt de inlägg hon har skrivit och själv blivit inspirerad. Och varför inte egentligen? Jag skriver ju också, och det kan ju alltid vara roligt att ha om ett par år, att se tillbaka på.

Förhoppningsvis så kanske det kan hjälpa andra som skriver också.

Så, tack Denise, för att du har inspirerat mig!


Givande handledningssamtal..

Fick "utskällning" idag på textsamtalet. Och allt lät så logiskt , men nu undrar jag verkligen. Efter mitt givande handledningssamtal med Sören har jag faktiskt insett att jag inte vill att mina läsare ska veta var de har honom. Det är bara så. Och det har det varit mer eller mindre hela tiden. Men Fagers resonemang är ju inte okloka och jag tar ju självklart till mig av det. Men, näe, jag har faktiskt bestämt mig för hur jag vill ha det.

Lite jobbigt bara att jag inte förmådde säga det rakt ut. Hatar när det blir så.

Är lite småtrött idag. Men inte mer än vanligt. Tuggar på mina morötter och håller på med både det ena och det andra. Ska försöka fixa texter så fort som möjligt.


Tung morgon..

Idag var det extra tungt att kliva upp ur sängen. Vet inte riktigt varför, men jag bävar lite för textsamtalet idag. Oroar mig. Så där att jag har fått ont i magen. Beror det på min lärare (som för övrigt är i Italien och lämnat den rollen åt Fager) eller mina klasskamrater? Jag vet inte. Eller så beror det inte på någon av dem, utan att det istället beror på mig. Att det är något som jag bär inom mig, utan att riktigt ha sett det tidigare.

Jag hoppas i alla fall att det ska gå bra, och att förmiddagen går fort. Åker nog hem till lunch och äter och skriver, för att senare åka tillbaka och träffa Sören. Var länge sedan jag träffade honom nu så det ser jag fram emot. Ska bli spännande att se vad han har att säga om slutet på boken.

I helgen kommer i alla fall Jonas och Jennie. Ska bli grymt roligt. L kommer att titta förbi när han är färdig med sin teaterföreställning på lördag.

Nu ska jag i alla fall hitta några kläder att ta på mig och sedan försöka ta mig iväg till skolan.

"Sista intervjun"?

Som titeln låter så fick jag ett samtal från företaget dit jag var på intervju igår. Och karln bad mig att komma dit igen på måndag, på en "sista intervju" som han så fint uttryckte det. Måste påpeka att jag blev riktigt ställd av det hela. Var kom det ifrån? Igår sade han att han skulle höra av sig i slutet på veckan "oavsett hur det blev", som också är ett av hans citat. Så varför ska jag dit på en intervju till? Har han glömt en massa frågor? Eller ska jag bli testad för någonting? Jag begriper ingenting. Känner mig mer förvirrad än vanligt. Men om den där "sista intervjun" ger mig större möjlighet att få jobbet så tänker jag inte klaga!

Idag är jag trött. Seg som fan. Har börjat äta mediciner mot täppan som ska DÖÖÖÖÖ! Håller på att läsa igenom lite texter och så inför textsamtalet imorgon, som jag bävar för. Hittar inte så mycket i texterna och vet inte riktigt vad det är de vill ha hjälp med. Och med Fager som handledare kan man aldrig riktigt veta hur samtalet kommer att gå till heller.

Skulle föredra att få gå och lägga mig egentligen, men det måste skjutas upp i ett par timmar. Vill inte komma till textsamtalet "tomhänt".


Trött & matt..

Åh, nu är jag så otroligt trött. Och matt! Har flängt runt hela dagen och mina fötter värker. Fast lyckligtvis inte lika illa som i Rom. Då kändes det ända upp i vaderna.

Intervjun gick bra! Förvånansvärt bra. Han var trevlig och tillmötesgående, ställde enkla och bra frågor som inte var pest och pina. Nej, jag trivdes riktigt bra, och jag HOPPAS SOM FAN ATT JAG FÅR JOBBET! Han sade att han skulle höra av sig i slutet på veckan, så nu håller jag tummarna!

Nyss ätit middag och väntar nu på att L ska komma över för lite film. Är sjukt trött så jag orkar nog inget annat.

Imorgon ska jag ägna dagen åt texter. Och förhoppningsvis mitt eget skrivande.

Måndag.

Tänkte värma på lite pizza om en stund och äta en middag innan jag beger mig ut till pappa i Hägerstensåsen. Ska ju på intervjun imorgon bitti, och då känns det enklare att åka från honom som bor mycket närmare.

Och det ska bli intressant. Jag ser fram emot intervjun. Är dock lite orolig att jag ska gå fel eller inte hitta dit. Men det ordnar sig nog.

Har även ringt vårdcentralen idag. Men jag måste ringa dit imorgon vid halv åtta för att kunna boka någon tid, antingen under dagen eller någon annan tid som passar mig. Ska bli så jävla SKÖNT att få bli av med denna täppa som stör min sömn hela tiden. Dock måste jag faktiskt påpeka att jag sov väldigt bra inatt. För en gångs skull.

Måste förbi skolan imorgon också, och hämta texter som jag ska läsa. Så det blir intervju, vårdcentral och en jävla massa läsande under morgondagen.

På lördag ska jag träffa Jonas och Jennie! Som jag längtar!


Dagen efter..

GAAAAH! JAG VILL HA COLA!!

Det här med att festa är fan inte hälsosamt någonstans! (Möjligtvis dansandet när jag tänker efter, men i övrigt är det bara en hälsorisk!) Kom hem fyra imorse. Nästäppan lät mig sova i 6½ timmar, så det är väl bättre än ingenting antar jag. Det är bara så grymt jobbigt att jag inte kan sova normalt längre, så imorgon blir det telefonsamtal till vårdcentralen.

Klockan är snart fyra och jag sitter fortfarande insvept i min morgonrock. Undrar om jag kanske inte borde hitta några kläder istället. Och kanske pallra mig ut i det underbara vädret i någon timme för att få lite frisk luft.

Det skulle även vara en bra anledning att införskaffa Cola ^^

Hade tänkt skriva idag, men jag pallar verkligen inte. Så det blir nog att läsa ut Flickan som lekte med elden (tredje eller fjärde gången) och kanske kolla lite i texter. Åtminstone Emilias, resten av dem finns väl förmodligen i klassrummet på skolan. Vilket innebär att jag får springa dit imorgon och hämta.

Så, på med kläderna och ut i den varma solen! Seså.


Fest ikväll..

Ikväll är det fest på Sveavägen, för My och Lina vars närliggande födelsedagar närmar sig. Lina åker ju dessutom till Indonesien i slutet på mars, för att vara borta i tre månader. Känns lite konstigt faktiskt.

Sitter hemma, tänker hoppa in i en dusch snart. Hoppas på att Tommy hör av sig snart så att jag kanske kan få träffa honom under dagen.

Känner mig posititvt inställd till festen. Samtidigt som jag är sjukt nervös.

Trött..

Vet inte vad det beror på men jag har gått och blivit så trött på sista tiden. Förstår inte hur det går till, för jag håller inte på att bli sjuk och jag gör ingenting ansträngande. Så varför är jag så jäkla trött jämt?!

Har varit på skolan idag. Fått träffa ett par agenter som kom med en massa bra information som kan vara nyttigt att ha. Imorgon ska vi prata om romaner och deras uppbyggnader. Kan också bli kul. Fast jag undrar samtidigt om vi inte har gjort det redan? Det märks väl.

Har även fått veta att jag ska lämna in färdig text den 8 april. Såklart inte hela boken, men något som jag anser är helt färdigt. Ska bli kul att få se vad allt det här med slutseminarium innebär.

Fest på lördag, och det kommer att komma minst 50 pers. Är lite nervös inför den folkmassan, men det blir nog bra. Jag tror inte att jag kommer att ha tråkigt i alla fall.

Måste också glatt påpeka att jag ska ha Fager på textsamtal nästa vecka. Ser fram verkligen emot det.

Ljusare tider

Har ni någonsin tänkt på hur fantastiskt det känns när allt har varit mörkt så länge och slutligen håller på att börja ljusna? Idag har jag haft en sådan dag när jag har varit riktigt glad, och den blev bara bättre nu under kvällen.

Hoppas att det även håller i sig under de kommande dagarna också. Särskilt på lördag.

Nu ska jag strax göra mig i ordning och gå och lägga mig. Läsa en stund innan jag somnar för att sedan gå upp tidigt och bege mig mot textsamtal.


En ny intervju!

Vaknade halv tio imorse av att telefonen ringde. Och tror ni inte att det är ett annat företag som ringer och ber mig att komma på intervju på tisdag?! Hur underbart är det inte när sånt här händer?!

På lördag är det fest och jag ser fram emot det. Idag ska jag bara ta det lugnt, skriva, och jobba med gruppens texter inför morgondagen. Men först promenera till stationen i det här fina vädret. Köpa cigg och lämna av L. Annars händer ingenting. Min morbror kommer hit och stannar över natten, så det ska bli trevligt. Har inte träffat karln sedan jul.

Och för övrigt så har AIK gett HV71 så jävla mycket stryk nu att jag sitter med ett leende på läpparna.


Intervjun..

Var på intervjun idag. Nervös som ett as, som i sin tur resulterade i att jag satt där som en annan stum idiot. Vad är du bra på? Vad är du mindre bra på? Ehh.... Bra på att kommunicera, men mindre bra på att prata om mig själv?

Jag undrar om jag inte har gjort bort mig nu.


Intervju..

Idag klockan elva ska jag på på intervju. Har precis ätit frukost och ska göra mig i ordning innan jag beger mig dit. Tar ju en stund att åka.

Jag är nervös. Nervös för att jag kanske ska åka upp på fel våning eller gå fel någonstans. Jag är nervös för allt som ska frågas och svaras på, vad det här jobbet innebär och allt som man kan vara nervös för. Det kommer nog att gå bra. Det säger de flesta och det är väl egentligen så. Men det är det där precis innan. När man är på väg dit. Det är det som är lite jobbigt. När jag väl är där så kommer det nog inte vara några problem.

Förhoppningsvis så blir idag en bra dag. Senare ska jag prata med L och komma underfund med om vi ska umgås någonting idag. Och jag hoppas det.


Imorgon..

Har spenderat ett par timmar hos Robert i hans nya hus här i Spånga, som han har flyttat in i tillsammans med en skum människa vid namn Kim (hane). Fick veta om det idag, så jag tittade förbi en sväng. Stort och tomt, men såg ganska trevligt ut. Hade en fin utsikt.

Är nervös inför morgondagens intervju. Undrar hur det kommer gå. Och kommer jag att hitta rätt? Kliva av på rätt våning? Kommer jag att hinna dit i tid? Och framförallt; kommer jag att få jobbet? Hoppas, hoppas.

L verkade tveksam till att ha vin och filmkväll imorgon. Vet inte riktigt vad det beror på, men det känns lite som att han hela tiden vill verka upptagen. Som om han inte har tid egentligen, fastän han har hur mycket tid som helst. Kan inte låta bli att le åt det.


Söndag..

Har träffat pappa idag. Ätit middag och tittat lite på Arkiv-X. Fick även veta att han har någon ny kvinna på g, vid namn Katarina. Och att de ska åka till NEW YORK i maj. Jag är så FRUKTANSVÄRT AVUNDSJUK! Vill också åka dit!

Imorgon blir det skrivning. Har ritat tillräckligt dessa dagar. Ska nog passa på att springa in på Kreatima på tisdag efter arbetsintervjun och köpa ett nytt ritblock och eventuellt andra pennor eller något annat kul. Har ändå 500 kronor kvar på presentkortet så varför inte. Kan köpa hem så jag har ett tag.

Får se om det blir lite vin med L på tisdag. Jag hoppas det i alla fall, för det skulle vara kul. Trevligt med lite sällskap om inte annat.

Tänker mycket på M de här dagarna. Separationen med sambon och allt vad det innebär. Önskar att jag var i Östersund och kunde stötta.

Men det ordnar sig förhoppningsvis.

Middag med Papi idag

Blir middag med pappa inne på söder nånstans idag. Ska bli trevligt. Men först och främst måste jag duscha, och göra mig i ordning.

Har även ritat lite nu under "morgonen".

Början:



Slutet:


Våren är på väg!

Nu känns det verkligen att våren är på väg! Det är helt fantastiskt utomhus med strålande sol och varmt i luften. Behöver knappt ha någon jacka på sig.

Idag ska jag tillbringa tiden med att skriva (bäst att passa på när man har flytet med sig för en gångs skull), och eventuellt rita lite om lusten faller på. Kanske till och med lägger upp lite bilder vid något tillfälle.

Men just nu tittar jag på Bodyguard och njuter av lite Coca-Cola ihop med morötter och små dammsugare. Härlig kombination, eller hur? ^^

Imorgon ska jag eventuellt förbi hos pappa hade jag tänkt. Beroende på hur han mår och om han inte har annat för sig.

Har för övrigt fått svar från Pelle och fått veta att han lever och mår bra. Känns som att jag kan andas igen.


Kaos i Japan..

Överallt pratas det om kaoset som har uppstått i Japan på grund av tsunamin. Så nu riktas alla mina tankar åt dem som befinner sig där, allra mest till Pelle som har bott där sedan oktober och som jag inte har hört någonting ifrån. Enligt nån brud som har pratat med honom så mår han okej och det gör det lättare att andas. Men skulle definitivt känna mig lugnare av att få höra det från honom själv. Skulle bli galen av oro om han blev allvarligt skadad, och jag skulle gå under om det skulle visa sig att han inte klarade sig. Men det har han ju gjort, och det är jag så oändligt tacksam för!

Skrivdag hemma

Stannade hemma idag. Har skrivit mer eller mindre hela dagen. Jobbigt, men otroligt roligt (vilket förvånar mig egentligen).

Imorgon ska jag iväg till skolan i alla fall. Efteråt är det något slags avslut på blocket innan slutseminarierna sätter igång. Ska bli intressant.

Mer skrivande under kvällen, sedan sängen om en timme eller två.


INTERVJU!

Hade det bästa telefonsamtalet på länge idag! Ska på intervju för ett jobb på kundtjänst i Globen nästa vecka! Så idag är den bästa dagen på flera månader - är så sjukt glad! Så jag hoppas att jag får det och att jag kanske kan hålla igång med det under sommaren också. Skulle vara guldvärt.

Kom hem för en timme sedan. Drog iväg till Vallentuna igår för att beslagta badkaret hos L i en halvtimme. Det var grymt skönt. Fast det blev väldigt planerat, för jag hade inte tänkt att jag skulle stanna kvar över natten. Men trevligt har jag haft det.

Har även bett en jävla "stalker-varning"-person att sluta ringa mig. Förhoppningsvis kanske han har lyssnat på mig den här gången eftersom att det inte har fungerat innan.

Going up..

Ikväll kommer familjen hem från Turkiet, så nu har jag flyttat upp till övervåningen igen. Känns lite tråkigt, för det var skönt att sitta där nere och skriva. Borde kanske göra det om dagarna hädanefter, när de är på skolan/jobbet och jag är ensam hemma.

Vet inte riktigt vad jag ska göra förutom att skriva. Har bakat ytterligare en kladdkaka som är varm och helt underbar. Funderar på att se någon film, men vet inte vad. Det är det som är nackdelen med att ha många filmer att välja mellan. Vet aldrig vad jag ska välja, eller vad jag är sugen på att se.

Får se om jag åker in till skolan imorgon och lämnar in lite text till Sören. Jag ska ringa L senare under kvällen och hoppas på att jag kanske kan få låna hans badkar. Är ju en bit att åka, men det är ju inte som att jag har något annat att göra direkt.

Skola igen på torsdag, och jag måste hitta gruppens texter. Börjar undra om jag har förlorat minnet eller vad det är som gör att jag tycks slarva bort saker och ting.

Kanske något som jag ärvt från mina föräldrar som är vimsigare än jag(?)

Ingen Sofia.

Blev ingen dag med Sofia idag som det var tänkt. Flickan mådde inte bra så hon stannade hemma i Uppsala istället. Lite tråkigt, med tanke på hur mycket jag hade sett fram emot hela kvällen. Men jag hittade sällskap av Pelle istället, och det dög det också.

Har tvättat idag i alla fall, så det behöver jag inte tänka mer på sedan. Ska bara lägga in den. Har diskat, städat i köket eftersom att familjen kommer hem imorgon kväll.

Imorgon ska jag fortsätta med skrivandet. Leta upp mina texter inför torsdagens textsamtal och gå igenom dem.

Annars har jag ingenting planerat what so ever, mer än att jag ska fortsätta med boken. Måste lämna in lite text till Sören också.

Nyttan blir uppskjuten igen

Idag har jag inte gjort någon nytta alls. Hade ju tänkt att jag skulle slänga in all min smutstvätt i maskinen men det har fortfarande inte blivit av, så det blir nog uppskjutet till imorgon.

Fina Sofia dyker upp imorgon. Så då blir det kladdkaka och annat smått och gott. Det ultimata hade varit om Pelle varit hemma istället för i Japan, och om Jonas hade varit hit och hälsat på (han kommer väl kanske i slutet på månaden, förhoppningsvis).

Hoppas fortfarande på att A dyker upp nästa helg. Och att R dyker upp någonting nu under veckan som kommer.

Har haft två grymma dagar/kvällar med L.

Lovely.

Bra dagar när allting annat går emot

Skickade hem L för en halvtimme sedan. Han hade en massa saker att göra, och har varit här sedan igår kväll. Var länge sedan som vi umgicks på tu man hand så här länge. Brukar aldrig hända i vanliga fall. Men glad är jag, och roligt har jag haft det!

Det är skönt att ha sådana här bra dagar när allting annat bara går emot en. Det ger mig styrka. Ork att fortsätta.

Imorgon har jag en heldag för tvätt och andra göromål som måste tas om hand. Fortsätta bearbeta boken ska jag göra i ett par timmar också. Kommer nog bli bra.


Vin & kladdkaka & avsaknad av L

Nu står vinet i kylen och kladdkakan har precis tagits ur ugnen. Nu fattas bara L. Som fortfarande står och väntar på Tekniska. Tunnelbanan går tydligen var 15 minut nu, av någon skum anledning. Så han är inte här förrän om typ en timme, så nu ska jag bara fördriva tiden med något.

Det roligaste med den här kvällen är att det var på hans initiativ. Han skickade ett sms vid fem och frågade om vi skulle se film och dricka vin. Så det är roligt, att det inte bara är jag som tar initiativen.


Omskrivningen

Vet inte riktigt vad det beror på, men idag är jag extra motiverad till att ägna tid åt min bok. Och att arbeta med omskrivningen. Det går rätt så bra hittills om jag ska vara ärlig, och jag lär nog ägna ytterligare ett par timmar under dagen med det. Allt annat kan vänta till senare, eller imorgon. Eftersom att jag har huset för mig själv till på måndag så ska jag bara passa på och njuta!

Så idag blir det mycket skrivande.

Onsdag..

Har haft en väldigt händelselös dag idag. Inte gjort någonting annat än att sitta hemma. Försöker skriva på en novell till en tävling som har sista datum den 31 mars. Men det går inget vidare. Känner inget driv.

Har laddat upp lite bilder från Tages begravning. Älskade Tage, du är för evigt älskad och saknad!












Mys med Sandra

Har haft en mycket härlig dag hos fina Sandra med skrivstuga och lite film. Har varit grymt skönt. Få komma bort från allt sittande hemma och ha lite mysigt sällskap.

Får se om vi kanske lyckas anordna någon mysig filmkväll med middag och tillbehör på lördag. Skulle vara grymt kul i alla fall. Resten av familjemedlemmarna i huset åker ju till Istanbul tidigt på torsdag morgon, så varför inte passa på och njuta av att ha hela huset för mig själv?

Nu ska jag däremot börja röra mig hemåt. Annars lär jag aldrig komma hem, och jag längtar efter min säng.

Godnatt världen

Nu ska jag nog ta och krypa ner i min varma, mysiga säng och sova. Imorgon ska jag ut till Råcksta och ha min efterlängtade tjejkväll med Sandra (eller senare idag, om man ska vara sån). Och det ska bli sjukt roligt!

Saknar L så mycket att det gör ont!

RSS 2.0