New Pictures.

Måste fan bli skärpning när det gäller uppdateringen märker jag. Trodde inte att det hade gått flera dagar sedan mitt senaste inlägg.

Har inte direkt haft mycket att göra. Mammas väninna är här, och eftersom att hon sover i min säng så vänder jag på dygnet nu när jag ändå måste sova här nere i vardagsrummet. Sova bredvid mamma kommer inte på fråga. Inte en chans.

Fast på tisdag åker hon hem till Stockholm igen, så då får jag tillbaka rummet igen. Längtar så mycket att det känns löjligt.

Har ritat mycket nu. Får mer och mer förslag från folk som är intresserade, så det är kul. Några av dem jag redan har ska ju som sagt få tjäna sitt syfte som tavlor, och några få enstaka andra som tatueringar. Och det är ju inte fy skam.

Här är några av mina senaste:




Nytt.

Jag har börjat överväga på att börja ta betalt för mina bilder. Rita bilder åt folk som är intresserade och som vill ha något motiv eller så i det här mönstret.

Dessa är de senaste nykomlingarna i min samling.



Nya bilder

Har fått förfrågningar om att rita tatueringar och tavlor. Så jag är inte så lite nöjd vill jag lova.

Mina nyaste bilder:


Hemma.

Så är man hemma i Norrland igen. Hade väntat mig att det skulle bli jobbigt att åka ner, men det blev snarare tvärtom. Jag hade inte insett hur mycket jag saknar Stockholm förrän jag kom dit.

Träffade fina N nu när jag var där nere. Saknar honom redan. Han är så mysig och omtänksam och snäll och lätt att prata med.

Mitt ritande har kommit igång ordentligt. Folk vill att jag ska börja rita tatueringar som de vill ha. Min syster har även frågat om jag inte kan rita lite tavlor till henne som hon kan ha i lägenheten. Hur tufft är inte det!?

Några bilder som jag har ritat:






Stockholmsresan

Jag börjar bäva inför Stockholmsresan imorgon. Hur kommer det att kännas? Kommer ångesten att komma tillbaka? Jag vet inte.

Självklart är det ju bara över helgen. Jag åker tillbaka på söndag (tror jag) så det blir inte länge. Men ändå. Jag vet inte hur det kommer att kännas. Jag kommer naturligtvis att åka tillbaka igen senare, men just nu är jag inte redo att flytta tillbaka till Spånga. Inte riktigt än.

Ska få träffa N på fredag i alla fall. Och Pappa i helgen. Det är alltid något att se fram emot.

OCH JAG KOMMER ATT FÅ MINA PENNOR!!!!!

Sol & idioter

Så, nu har min syster blivit anmäld för misshandel också. Så otroligt löjligt. Nog för att hon kan vara manipulativ, men hon skulle ALDRIG misshandla någon. Jag fattar inte vad det är för fel på folk egentligen, men tydligen så ska det ju finnas folk till allt. Tragiskt.

Idag har det faktiskt varit riktigt fint väder. Så lite har jag nog solat, men min hud är svårflörtad.

Har fastnat för hela idén med att börja rita åt folk som vill ha tatueringar! Det är hur kul som helst. Jag har verkligen gått igång på det.

Förhoppningsvis så kanske det kan leda till något bra.

14-15 juli får jag veta om jag kommit in vid Universitetet. Hoppas, hoppas, hoppas!!


Måndag.

Har börjat rita tribals nu. Så nu väntar jag bara på att jag ska få åka ner till Stockholm och hämta mina pennor och mitt block så att jag kan göra det ordentligt.

Har ingenting inplanerat idag. Mamma jobbar och jag sitter hemma och tar det lugnt. As usual.

Hallonpajen jag bakade igår blev för övrigt riktigt bra.

Stockholm på torsdag.

Åker ner till Stockholm igen på torsdag. Men det blir bara över helgen. Så jag får hämta kläder. Träffa pappa en sväng och så. Är inte redo för att stanna på heltid ännu, och det lär nog dröja någon månad till innan jag åker hem igen. Men det är skönt att slippa stressa. Att inte ha någonting som kräver min närvaro.

Har för övrigt bakat blåbärspaj idag. Det var första gången och den blev riktigt lyckad. Så jag ska nog be pappa införskaffa ingredienserna när jag hälsar på hos honom och göra en ny.

Har även ritat nu under kvällen. Den ska bara fyllas i med svart, sedan är den färdig. Och nöjd är jag.


Fredag.

Så är det helg igen och tiden fortsätter att springa ifrån.

Det känns som att jag bara skriver inlägg på nätterna numera, men det kanske är så när jag är här. Jag är vaken längre under nätterna och har väl på något sätt kanske lyckats skapa någon slags rutin. Att då och då sätta mig ner och skriva ett blogginlägg.

Var in till stan igår (torsdag) och träffade R. Fan, jag har verkligen saknat människan, och jag hade en RIKTIGT BRA dag. Sist vi träffades var i juli förra året, så det var väl på tiden att vi sågs.

Jenny och Robert är här över helgen igen. Kommer kanske följa ner en sväng till Stockholm nästa helg för att hämta lite kläder, och mitt skrivblock och mina pennor (!!!) som jag saknar något så förbannat här uppe. Älskar att sitta och rita på nätterna.

Skulle vara kul att få träffa pappa en sväng också.

Imorgon finns ingenting inplanerat. Men det blir nog att ta det lugnt här hemma. Slipa och måla kanske.


RSS 2.0