Idioter

Jag tvivlar på att jag är den enda som kan känna det där behovet av att strypa människor som är riktiga idioter!

Tyvärr är dagens idiot en människa som betydde väldigt mycket för mig..


Östersund

Idag är andra dagen här hemma i skogen. Och det är avslappnande, det är lugnt och skönt. Det känns verkligen att jag behövde detta.

For in till stan en sväng igår. Träffade lite folk och köpte ett par byxor i storlek 40. Känns lite ovant eftersom att jag alltid har haft 36 innan. Var tänkt att jag skulle in idag igen för att träffa ytterligare lite folk, men jag kände att det inte skulle funka. Är trött och sliten efter två hektiska dagar, så idag tänker jag ta det lugnt hemma och passa på att skriva. Måste bara förmå mig själv att orka ta upp datorn.

Lite frukost på det här, och kanske släppa in en hund och ett par katter.


Söndag 24 oktober

Hade en mycket trevlig kväll/natt/eftermiddag hos min prins. Vi gjorde lite mat och tittade på Yesman med Jim Carrie igår. Riktigt bra, måste jag erkänna. Rolig.

Idag är jag bara hemma och tar det lugnt. Har en fullspäckad dag framför mig imorgon, vilket inkluderar hårfärg, vinterskor, simning och bio. Jag kommer förmodligen vara helt slut när jag kommer hem imorgon kväll, men det kommer att vara värt det. Och sen blir det upp halv sju på tisdag för att hinna med tåget upp till Östersund.

Nu kommer allt det underbart roliga!

Vallentuna

Idag har jag legat däckad med värmekudde på magen och sovit av och till hela dagen. Nu, däremot, ska jag strax bege mig till bussen för att påbörja resan till Vallentuna - som ändå tar sin lilla tid. Är så trött på att ligga hemma och bara ligga som någon jäkla docka. Vill träffa prinsen, saknar människan. Dessutom har jag blivit lovad att få använda hans badkar, vilket jag ska njuta fullt av. Måste ju passa på att umgås med älsk innan jag åker till Östersund på tisdag. Då dröjer det en vecka tills jag får träffa honom igen.

Livet skulle inte vara så härligt om jag inte hade Ludde i mitt liv. All min kärlek tillhör honom.

Snö

Det har kommit snö. Inte mycket, men det ligger ändå där på marken. Vit.

Snön väcker så många minnen från när jag var liten. När jag älskade känslan av att vakna på morgonen och titta ut genom fönstret då första snön har kommit. Glädjen som fanns då finns inte längre, och det är lite synd faktiskt.

Ändå känner jag en viss tillfredsställelse när jag går ut och röker och bara står där. Ser på snön som ligger i trädgården, och på taken.

Jag undrar när den kommer för att stanna.

Mensvärkar

Trevlig titel, eller hur?

Det jobbiga är att den stämmer. Somnade inte förrän fem imorse, vaknade två timmar senare av att det gjorde så fruktansvärt ont. Det har sannerligen sina nackdelar det här med att vara kvinna.

Idag hade jag åtminstone en lärorik eftermiddag på skolan, tillsammans med en kvinna vid namn Daniella Floman. Hon arbetar som redaktör, och där fanns det mycket intressant att ta lärdom av. Jag hade dessutom ett litet mindre handledningssamtal med Sören på lunchen, vilket var MYCKET GIVANDE, eftersom att vi kom på varför jag sitter fast.

Så nu behöver jag bara få komma upp till Östersund. Hos mamma kommer jag att skriva, det gör jag alltid.

HJÄRNSLÄPP

Jag vet inte hur det gick till, men kvart i fyra ringde Sören. Och i samma stund som jag såg hans namn på displayen fick jag panik. Eftersom att jag skulle ha träffat honom för handledningssamtal halv fyra. Han verkade dock ta det rätt lugnt och vi bestämde att träffas imorgon efter textsamtalet. Men fan, nu kommer jag att älta detta resten av kvällen och morgondagen.

Jag hatar när sånt här händer!

Skrivkrampen lättar lite

Jag for in till stan en sväng idag. Lämnade lite text till Sören inför handledningssamtalet på onsdag. Satt och pratade med honom i tio minuter om läget jag befinner mig i. Mina problem. Och det känns genast mycket bättre. Han har gett mig lite idéer och jag har fått lite mer inspiration, så nu kan jag förhoppningsvis sitta och skriva mycket den kommande tiden.

Fast egentligen tror jag att jag verkigen behöver miljöombytet. Jag åker till Östersund om en vecka, och jag är övertygad om att det kommer att kännas bättre. Om inte annat så kommer jag att kunna skriva bättre, jag har alltid kunnat skriva bra hemma hos mamma. Dessutom saknar jag henne, så det ska bli kul att få träffa henne.

Resten av den här kvällen blir med lite film och mina vanliga, älskade morötter ^^ (Det kommer förmodligen sluta med att jag så småningom ser ut som en morot själv, om inte annat så en kanin med långa öron och en tofs på rumpan).

Blev ingen simning idag, blir det imorgon istället.

En bra dag

Idag har jag haft en mycket bra dag om jag får säga det själv. Åkte iväg till pappa med Ludde där min faster & min kusin befann sig. Så vi har suttit och umgåtts hela dagen. For iväg till söder och åt middag på De Luigi vid Mariatorget. En dyr restaurang, men det är lätt värt det. Maten där är helt underbar!

Så jag har verkligen haft en fantastisk dag. Blir eventuellt bio med faster & kusin nästa vecka, vilket jag ser fram emot.

Resten av helgen ska jag bara ta det lugnt, och på måndag är det dags att simma igen. Jag längtar.

Höst!

Jag tycker att hösten är den finaste årstiden vi har. När alla löv skiftar i nyanser mellan rött och gult, som om träden brinner.

Nackdelen är ju förstås att det blir kallare och kallare. Nu ikväll har jag tvingats ta på mig vinterjackan för att inte frysa ihjäl när jag ska ut och röka. Det är fan sjukt. Saknar sommarens värme redan.



FRUSTRERAD!!!!!

Åh, jag är så jävla frustrerad så det sjunger om det!

I tre dagar har jag gett mig in i hela grejen med textrespons, men jag kommer inte någonstans! Vill ju kunna ge kritik och hjälpa dem med sina texter, men nu känns det verkligen som att jag inte har någonting konstruktivt att komma med. Det har blivit för bra helt enkelt. Och ändå känns det som att det borde finnas så mycket mer att säga. Det borde inte spela någon roll att jag tycker att det är sjukt bra det jag läser, jag borde ju kunna ha NÅGONTING. Det lilla jag har att säga vet jag inte riktigt vad jag vill ha sagt med heller. Hur jävla jobbigt är inte detta, egentligen? Det börjar fan bli pinsamt.

Och inte blir det bättre av att jag har fastnat i min egen bok heller. Vet inte riktigt hur jag ska få den att röra sig framåt, hur jag ska utveckla berättelsen. Måste ta upp det med Sören nästa vecka, om det inte har släppt. Hatar att bara stå och trampa på ett och samma ställe och inte komma nånvart.

What the fuck am I supposed to do now?!

Bra humör!

Åh, idag är jag på ett sånt där bra humör. Det verkar som att jag har fått in simningen som en rutin i min vardag, vilket känns helt fantastiskt. Var helt slut när jag kom hem igår kväll, kroppen var öm på ett skönt sätt.

Idag har jag ingenting planerat. Har skrivit lite på boken, annars tänkte jag läsa lite texter så att jag kan ge någon form av feedback till min kära textgrupp på torsdag. Har missat några textsamtal den senaste tiden på grund av personliga saker, men nu känns det som att saker och ting kanske börjar ordna upp sig.

Och i helgen ska jag äntligen få träffa min faster. Som jag inte har träffat på fyra år, samt min kusin Ann-Sofie som jag inte har träffat på säkert fem eller sex år. Ska bli himla trevligt.

Om två veckor åker jag till Östersund. Om tre veckor blir jag 23 och ska ha en liten födelsedagsmiddag med nära och kära här hemma. Så det ser ut som att det är fullt ös de kommande veckorna, och det ska bli kul. Luddes lillebror, Martin, kommer till Stockholm på besök också, vilket innebär att det är mycket att hålla reda på. Och hur det kommer att bli med skolan har jag ingen aning om. Har inte hört någonting från CSN, och jag har inte hittat något extrajobb heller för den delen, vilket jag kommer att behöva när jag inte får något mer CSN.

Mörker, mörker, bara mörker. Tur att det finns lite ljusglimtar också.


Ögonbrynstrimmer

Jag vet inte om det är för att jag inte fattar hur man ska göra, men jag köpte en ögonbrynstrimmer idag för att testa och se om den kunde underlätta hela den här plocka ögonbryn-grejen. Och jag säger bara det - jag rekommenderar den INTE! Så jag har nu beställt hem en ögonbrynskniv istället, som dessutom har fått riktigt bra recensioner. Så jag hoppas på det bästa.

Nu blir det sängdags för min del. Har ont i hela kroppen, vilket jag inte förstår anledningen till, och är helt slut efter en hel dag inne i city med älskade vännen Pelle från Östersund och så kvällen med älsk som tillbringades inne på Sergels biograf.

Imorgon blir en lugn dag för min del. Sitta hemma och skriva. Kolla film. Umgås med kusin My när hon dyker upp. Får se huruvida Jenny tänkte ringa eller inte, som hon för den delen borde ha gjort IDAG.

Suck. Ibland tycker jag att min syster är väldigt skum.

Stig Larsson

Gårdagens lektion var FRUKTANSVÄRD. En riktig besvikelse för min del. Stig Larsson var på besök eftersom att vi är inne på Teori numera - vad nu det innebär. Problemet var att jag inte blev ett dugg imponerad av karln. Alls. Jag har nog aldrig varit med om en sådan egocentrisk gubbe som uppenbarligen inte kan sluta prata. För vad skulle jag få ut av det han berättade? Saker som han upplevde när det gällde film och teatermanus, det gav mig INGENTING! Och så mot slutet började han prata om skillnaden mellan att skriva en pjäs och en roman. Fick vi veta skillnaden? Nej, eftersom att han hela tiden kom ut på sidospår och aldrig återgick till det han skulle ha berättat från början, vilket jag hade kunnat få ut någonting av. Och uppgiften som vi skulle ha tills idag var att skriva teaterdialog på två-tre sidor. Och jag begriper inte varför. För att han skulle kunna ge oss konstruktiv kritik? HALLÅÅÅÅÅ!?!? JAG SKRIVER INTE TEATER!! Jag skriver en jävla roman! Så på vilket sätt ska det kunna hjälpa mig? Helt jävla obegripligt! Det tog honom dessutom tio minuter att förklara uppgiften, vilket han kunde ha fått fram på två minuter. I don't get it. What are we supposed to learn by people who can't stop talking about themselves? Nej, det var nog den värsta eftermiddagen som jag någonsin har upplevt på den här skolan.

Förbannad & Besviken

Jag förstår inte. Vad fan är det för fel på folk?

Kan ju säga med en gång att jag trodde bättre om dig. Trodde att du var en bra person, en bra vän. Men du är så jävla falsk och rutten, och att jag över huvud taget hade kontakt med dig skäms jag för. Jag ångrar ingenting annat så mycket som jag ångrar det. Du är ett jävla svin, och jag fattar inte hur jag ens kunde inbilla mig att jag hade känslor för dig en gång i tiden. Att jag hoppades på att det skulle bli du och jag för två år sedan.

Vem fan tror du att du är som klagar över att tjejer förstör ditt liv? Det är fan du som är fucked up, som förstör för andra. Det är du som borde ha så jävla mycket stryk. Jag är så jävla förbannad och besviken. Kommer aldrig någonsin att förlåta dig för detta.

Må du ruttna mer än du redan har gjort.

Eriksdalsbadet

Åh, idag ska jag möta upp älsk på stan och åka iväg till Eriksdalsbadet. Vi ska simma ett par timmar, och jag längtar som fan tills dess! Har längtat efter känslan av det länge nu, vattnet som omsluter, kroppen som får använda varenda muskel. Jag ryser vid blotta tanken.

Men först ska jag möta upp med Sören och lämna lite text åt honom. Har lite grann att lämna in, så då har han ju någonting att läsa fram tills mötet på onsdag.

Ikväll måste jag läsa lite texter och skriva. Annars blir det en lugn kväll för min del. Älsk ska demonstrera mot SD, och trots att jag stöttar dem som fan är jag inte den som pallar stå ut med en folksamling som står & går & skriker för full hals.

Imorgon är det tisdag. Imorgon är det en hel dag av tvätt som gäller.

Trollkarlens lärling

For iväg till Heron City igår med älskling och såg Trollkarlens lärling med bland annat Nicholas Cage och Alfred Molina. Den var helt okej faktiskt, bättre än jag hade väntat mig, och väldigt underhållande. 3 av 5 får den i betyg.

Idag har det bara varit en slappardag. Har precis tittat på King Kong med älsk som somnade i mitt knä. Nu blir det snart pizza och sedan ska väl prinsen åka hem, och jag ska tillbringa ett par timmar med att skriva. Ska lämna in text till Sören imorgon eftermiddag, och sedan ha samtal med honom igen på onsdag. Känns skönt.

Imorgon blir det däremot simning, och eventuellt demonstration mot SD.


RSS 2.0