Tre timmars städning

Jag har, otroligt nog, upptäckt att jag faktiskt har ett golv hemma. Så nu sitter jag här och förundras över hur tomt det är. Och så jävla härligt, när man kan gå som folk här inne. Hade det inte varit för Ludwig hade jag nog aldrig tagit mig själv i kragen och fortfarande suttit i samma gamla stök. Rosorna igår, hjälp med städningen idag. Helt klart en pojke att älska livet ut. Tänker fortfarande ibland att det är för bra för att vara sant. Att jag träffade honom. Men oändligt tacksam är jag för det. Han har förändrat hela mitt liv och ökat mitt självförtroende. Jag hoppas verkligen att det fortsätter så här. Skulle kunna göra vad som helst för honom.

6 månader

Yes, idag firar jag och Ludwig halvår. Fattar inte att tiden går så fort. Känns inte som att det har gått 6 månader sen vi blev i lag. Men det blir väl så. Tiden går fort när man har roligt ^^

På torsdag börjar drömmen/mardrömmen. Drömmen = att få tillbringa påskhelgen med Ludwig i Skåne. Mardrömmen = att sitta på en buss i sju timmar för att komma dit.


Rosorna på bilden fick jag av min älskade prins <3



Vill till Norrland - NU

Önskar verkligen att jag hade möjlighet att kunna åka upp till mamma och ta hand om min systerdotter. Fick ett mindre roligt samtal av syrran imorse och känner mig äckligt frustrerad för att jag inte kan ta mig dit upp. Att veta att jag faktiskt kan hjälpa henne, då hon litar mer på mig än på syrran, men inte kunna göra så mycket. Faaan, jag hatar sånna här stunder! 

Myskväll med älskling ikväll. Förmodligen lär jag väl inte kunna slappna av. Jävla skit! 


Krogen igår

Har varit på Eriksdalsbadet och simmat med älskling idag. Var riktigt skönt att få sträcka ut kroppen ordentligt, att få känna mjölksyran i benen.

Igår, däremot, var det inget simmande. Igår träffade jag mitt ex, Markus, och gick till St Patrick's i Götgatsbacken. Ludwig var med också. Var länge sen som jag verkligen hade en sådan rolig utekväll. Och Markus skämde bort både mig och Ludwig med shots och allt vad det nu var, så nog var man lite full sen. Däckade vid halv fyra imorse, trött som ett as. Men jag uppskattade kvällen. Och det verkade Ludwig också göra. Hoppas jag ^^

Imorgon blir det myskväll med prinsen. Men ikväll blir en tidig kväll, och om jag ska göra någonting så blir det till att skriva i så fall. Har ingen veckouppgift den här veckan, men ska man skriva böcker så ska man skriva varje dag. Oavsett om det är lite och mycket. (Dessutom är det kul)


Ålderdomen klär henne

Har skrivit upp en hel lista på saker som jag ska ha med i min bok om farmor. Det enda problemet är att jag inte vet hur jag ska pussla ihop allting. Min andra bok, Jag är en speciell pojke, har jag lagt på hyllan så länge. Känner att jag ändå inte kommer någonvart med den just nu.

Har pratat ut ordentligt med älskling idag. Det var välbehövligt och väldigt skönt att få ur sig allt. Så nu hoppas jag att saker och ting ordnar upp sig. Är fortfarande orolig för påsklovet dock. Får se hur det blir.

Imorgon blir det en sväng till Upplands Väsby under dagen, sedan in en sväng till stan för att äta middag med älskling. Och så eventuellt en öl (jag dricker ju inte öl, så det blir väl en cider för min del) med en kille från Jämtland senare. Ska bli riktigt roligt. Har inte träffat människan på ett par år nu.

Funderar även på att åka ner till Örebro nånting framöver.

Diktsamlingen

Kom hem från skolan för en stund sedan. Sitter och bläddrar i min diktsamling som kom med posten idag. Sjukt stolt! Även om den inte är utgiven hos något förlag så håller jag den i handen, i BOKFORM. En mer oslagbar känsla får man leta efter.

Sitter och klurar på min bok om farmor. Vet inte riktigt hur jag ska lägga upp den. Har skrivit en lista på sådant som jag vill berätta om, men vet inte riktigt vart saker och ting ska vara. Kanske är det lättare att bara skriva och sedan låta det komma allteftersom? Värt ett försök.

Ska ligga i sängen hela kvällen och skriva och bara mysa med mig själv. Kanske titta på Emil i Lönneberga, fick lite Astrid Lindgren-nostalgi.

Slutkörd

Kom hem från skolan för ungefär tjugo minuter sen - helt slutkörd i skallen efter dagens teorilektion. Vi har diskuterat, gått igenom Dr. Romand och även Reporter. Har lärt mig en massa idag, men nu måste jag smälta det också. Och öva, öva, öva! Kanske borde börja titta i böckerna efter allt jag lär mig, se om jag kan se skillnaden på t.ex en gestaltande scen och en gestaltande sammanfattning.

Imorgon ska jag tvätta. Sedan ska jag träffa älskling. Vad vi ska hitta på vet jag inte, men författare som vi är kan nog fantasin hjälpa till ^^

Ikväll ska jag ta det lugnt. Läsa, skriva, titta på film kanske. Är jätte trött så det lär garanterat inte bli någonting annat.

Depression blandat med stolthet

Jag är deprimerad idag. Ovanligt? Knappast.

Har legat hemma hela dan och haft så fruktansvärt ont i magen. Vet inte vad det beror på, men ett helvete har det varit. Det är först nu som det har börjat ge med sig lite grann.

Vet inte varför jag är deprimerad. Har ingen anledning till det. Kanske är det ensamheten, eller så kanske det är någonting annat. Men om man bortser från det så är jag faktiskt rätt stolt över mig själv. Som gett ut en diktsamling, och som dessutom har varit duktig nog att börja trivas med textsamtalen. Måste dessvärre säga att jag inte tycker om I-L, men E var riktigt bra. Och jag slog garanterat mitt personliga rekord igår när jag kom med kommentarer på VARENDA TEXT (och faktiskt var först med att komma med respons på två av dem). I-L borde ge fan i att pressa mig och börja inse att jag föredrar att prata när hon inte sitter och tvingar mig till det, och alltid när det passar henne.

Borde ta vara på det där. Hålla kvar den där stoltheten och glädjen från igår. Kanske känns det bättre imorgon.
Jag hoppas det i alla fall.


Inte bra att vara ensam

Ska snart ge mig iväg in mot Centralen och möta Ludwig. Som det ser ut nu så blir jag med honom hela kvällen, och det är nog lika bra. Har kommit fram till att det inte är så himla bra att vara ensam efter det som hände igår kväll.

Har försökt få bukt på min skrivuppgift som ska lämnas in på måndag, men just nu har jag verkligen ingen motivation. Jag känner snarare ångest över att behöva sätta mig ner och skriva. Under dagen har jag inte kunnat koncentrera mig på det heller. Har bara känt mig rastlös.

Vet inte riktigt vad som kommer att hända nu, men det känns inte bra i alla fall.

Orkar inte med mer katastrofer

Alltså, seriöst, jag orkar inte med mer katastrofala händelser. Jag tycker att jag har varit med om tillräckligt som det är, men ändå händer det i alla fall. Är det någon slags prövning jag utsätts för, och varför sker det hela jävla tiden!? Jag orkar inte mer..

Och hur fan ska jag våga gå ut efter det som hände nu?

Ingen ork

Jag borde vara glad. Glad för att jag har fått min diktsamling utgiven. För att jag älskar en pojke som älskar mig tillbaka. För att jag bor i Stockholm.
Men jag är inte glad. Inte idag. Jag känner mig ensam. Övergiven.
Kanske borde jag åka iväg någonstans. Till Christians grav kanske.
Problemet är bara att jag inte har någon ork.
Till någonting.

Vulkan

På vulkan.se kan ni som läser detta köpa min diktsamling Doften av livet. Både på internet och även som en tryckt bok som skickas till er. Blev klar med den inatt och är så himla stolt. Så nu hoppas jag att det finns folk som vill köpa den!

 


Måndag

Jag såg fram emot textsamtalet idag på förmiddagen. Men när jag väl satt där så ville jag bara gå därifrån. Skrika rakt ut av ren frustration. Det finns inget värre än lärare som tvingar mig till att prata. Som inte förstår att jag inte fungerar som de flesta som inte har några problem med att prata öppet. För jag är inte sån. Jag har problem att prata öppet inför folk, oavsett vad det gäller. Men det värsta är att det är Henne jag har problem med. Hon är påträngande och ligger på som en hök, vilket får mig att känna mig som ett djur instängt i bur. Varför kan hon bara inte förstå, och acceptera att jag är som jag är!? Hur svårt kan det vara? Jag kan ju inte prata med henne om det heller. När jag försöker så är det som att hon inte lyssnar, och jag får inte fram det jag vill säga. Det är sjukt jobbigt.

Utöver det så är det positiva att jag känner en ny glädje inför skolan i alla fall. Jag har börjat känna att jag faktiskt vill gå dit nu, vilket jag inte har känt på flera månader. Och det är så skönt. Det känns som att jag äntligen kan slappna av lite mer och inte vara så spänd hela tiden.


Skola imåra

Och inte har jag gjort särskilt mycket idag. Men det hade jag väntat mig. Och det har varit rätt skönt att få ta det lugnt. Hela lovet har varit fullt av saker att göra. Sånt som måste hinnas med. Har fortfarande inte lyckats smälta att mamma faktiskt tycker om Ludwig. Ungefär som den gången han och jag var iväg till Nyköping och överraskade pappa, och pappa kramade om honom som om de hade känt varandra hur länge som helst. Chocken jag fick då var minst lika stor som när jag såg mamma krama om honom. Men det gläder mig.

På onsdag kommer Ludwigs syster, Andrea, till Stockholm. Jag ska eventuellt ha en skrivstund med Sofia på något café efter skolan, men jag hoppas att jag får chansen att träffa Andrea. Även fastän det känns lite läskigt ändå.

Skola imorgon, dags att sova snart. Tänkte att jag skulle gå upp extra tidigt för att hinna vakna och äta en stadig frukost. Så man orkar med hela morgondagen. Ludwig ska iväg på arbetsintervju på Gröna Lund på eftermiddagen, så jag får hoppas att han får jobbet. Jag har kanske hittat ett jag också, men jag vet inte helt säkert än, så det är inget jag tänker diskutera nu.

Lägger till en liten bild som jag har ritat, för skojs skull.





Hemmakväll

Det kändes jätte konstigt att sova själv inatt. Den senaste veckan har jag haft Ludwig bredvid mig, och vant mig vid det. Var jätte tomt att vakna imorse och inte se honom där.

Har inte gjort särskilt mycket idag, och lär inte göra så mycket imorgon heller. Blir bara hemma och skriver, analyserar texter. Sådant jag måste göra. Läser Åsa Linderborgs biografi Mig äger ingen. Trodde att den låg på listan över självbiografier som vi skulle läsa, men tydligen inte. Och de jag ska läsa verkar vara omöjliga att få tag på, och det stör mig. Så jävla omöjligt ska det väl ändå inte vara!?

På måndag blir det textsamtal med den nya gruppen. Ska bli intressant. Kul att få och ge respons. Ser fram emot det, underligt nog. Jag vet inte, men kanske har jag börjat känna någon form av trygghet där?

Blir nog till att titta mer på andra säsongen av Skönheten & Odjuret. Älskade den serien när jag var liten, och älskar den fortfarande. Dessutom ett bra sätt att slippa tänka på all ångest.


Back to reality

Imorgon blir det hemgång. Tillbaka till Stockholm igen. Tåget går klockan fem. På sätt och vis ska det bli skönt att få återgå till mina vanliga rutiner. Men samtidigt så hade jag velat stanna här uppe i en vecka till. Det här lovet har verkligen varit fantastiskt. Lätt mitt bästa lov någonsin!

Idag och i måndags åkte jag & Ludwig till Bydalen. Var riktigt roligt. Kallt, men sjukt kul. Idag var det nog bäst måste jag erkänna. Strålande fint väder, inte ett enda moln på himlen. Min älskade Ludde var på "dejt" med en snäll liten gran också ^^

Har tagit lite bilder också.












RSS 2.0